سه شنبه ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷

گشايش نمايشگاه هفته پژوهش در دانشگاه شيراز

صبح امروز (يكشنبه 5 آذرماه) ، نمايشگاه دستاوردهاي پژوهشي و فناوري استان فارس با حضور مهندس رحماني معاون استاندار و دكتر حبيب آگهي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز گشايش يافت.
اين نمايشگاه تا چهارشنبه 8 آذرماه، از ساعت 8:30 تا 17 در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز واقع در خيابان ساحلي غربي پذيراي علاقه مندان است.
دانشگاه شيراز ، استانداري فارس ، دانشگاه علوم پژشكي شيراز، دانشگاه صنعتي شيراز ، پارك علم و فناوري فارس ، دانشگاه آزاد اسلامي استان فارس، دانشگاه جامع علمي كاربردي استان فارس، دانشگاه هنر شيراز ، دانشگاه فرهنگيان، اداره كل آموزش و پرورش استان فارس، مركز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي فارس، پايگاه استنادي علوم جهان اسلام، مركز منطقه اي اطلاع رساني علوم و فناوري، دانشگاه فني و حرفه اي استان فارس، جهاد دانشگاهي استان فارس،شهرداري شيراز، شركت توزيع نيروي برق استان فارس، شركت برق منطقه اي فارس، شركت سهامي آب منطقه اي فارس، فرماندهي انتظامي استان فارس، اتاق بازرگاني صنايع، معادن و كشاورزي شيراز، اداره كل استاندارد فارس، اداره كل پست استان فارس، شركت مخابرات منطقه فارس، اداره كل زندان هاي استان فارس، اداره كل بيمه سلامت استان فارس، شركت شهرك‌هاي صنعتي فارس، شركت آزمايشگاه فني و مكانيك خاك، مركز زمين شناسي و اكتشافات معدني منطقه جنوب كشور، كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان استان فارس ، اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري استان فارس، شركت راه آهن جمهوري اسلامي ايران، اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان فارس، اداره كل بهزيستي استان فارس، اداره كل كار و رفاه اجتماعي استان فارس، بنياد نخبگان فارس، صدا و سيماي مركز فارس، شركت گاز استان فارس، جمعيت هلال احمر فارس، اداره كل اور اقتصادي و دارايي استان فارس، صنايع الكترونيك شيراز، اداره كل محيط زيست استان فارس و اداره كل كتابخانه هاي عمومي استان فارس ؛ در نمايشگاه هفته پژوهش حضور دارند.
دكتر قاسم حبيب آگهي معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز در آئين گشايش نمايشگاه اظهار داشت: پژوهش، نقش بسزايي در توسعه همه جانبه كشور برعهده دارد و دانشگاه هاي نسل سوم به دنبال آن هستند كه در كنار بين المللي سازي آموزش عالي، از ايده هاي خلاق حمايت كنند و كارآفريني داشته باشند.
وي افزود: برهمين اساس بيش از 40 سازمان، دستگاه اجرايي، دانشگاه و مراكز پژوهشي استان فارس در نمايشگاه هفته پژوهش حضور يافته اند و حدود پانصد طرح پژوهشي را ارائه مي نمايند.
دكتر حبيب آگهي ادامه داد: "پژوهش تقاضا محور و تجاري سازي فناوري؛ زير بناي توليد و اشتغال" به عنوان شعار هفته پژوهش امسال انتخاب شده و مراسم تجليل از پژوهشگران برتر و شركت هاي دانش بنيان برگزيده استان فارس، سه شنبه 7 آذرماه ساعت 10 صبح با حضور استاندار فارس و رئيس دانشگاه شيراز در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
مهندس يدالله رحماني، معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري فارس نيز در آئين گشايش نمايشگاه هفته پژوهش بيان داشت: اين هفته بهانه اي است تا آخرين دستاوردهاي پژوهشي دانشگاه ها و دستگاه هاي اجرايي عرضه گردد و از تلاشگران عرصه پژوهش و فمناوري تقدير شود.
وي ، توسعه هر كشوري را در گروه پژوهش دانست و گفت: پژوهش موتور محرك توسعه و پيشرفت است و رقابت در دنياي كنوني با پژوهش امكان پذير مي باشد.
مهندس رحماني تأكيد كرد: مسئولان اجرايي بايد در تصميم گيري هاي خود به نتايج پژوهش محققان توجه داشته باشند.
معاون استاندار فارس با تأكيد بر فراهم آوردن زمينه ارتباط تنگاتنگ ميان دانشگاه و صنعت اظهار داشت: دانشگاه ها بايد متناسب با نياز صنعت، تحقيق و پژوهش نمايند و دستگاه هاي اجرايي نيز بايد از ظرفيت و توانمندي دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي بهره ببرند.
مهندس رحماني، نخبگان را اصلي ترين سرمايه مملكت برشمرد و خاطرنشان كرد: حمايت همه جانبه از نخبگان در دستور كار قرار دارد و تلاش مي شود تا از شركت هاي دانش بنيان نيز براي عملي كردن پژوهش و دانش بنيان كردن اقتصاد حمايت هاي لازم صورت گيرد.
وي ادامه داد: تعداد شركت هاي دانش بنيان و ميزان فروش محصولات آنها در چند سال اخير افزايش يافته و تأكيد لازم به همه دستگاه هاي اجرايي شده است كه از توليدات داخل و محصولات شركت هاي دانش بنيان ، نيازهاي خويش را مرتفع نمايند.
در ادامه، معاون استاندار و معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز از غرفه هاي نمايشگاه هفته پژوهش بازديد كردند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۲۷ - ۰۵/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۵۲۸