چهارشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۷

تقدير از دانشگاه شيراز به عنوان سازمان برتر در امور زنان و خانواده

در چهارمين كارگروه تخصصي بانوان و خانواده استان فارس از دكتر ابراهيم گشتاسبي راد ، سرپرست دانشگاه شيراز و خانم دكتر محبوبه البرزي، مشاور رئيس دانشگاه شيراز در امور زنان و خانواده ، به عنوان يكي از مديران و مشاوران دستگاه هاي فعال در حوزه بانوان وخانواده استان فارس تقدير شد.
در پيام تقدير آقاي هادي پژوهش جهرمي ، معاون سياسي،امنيتي و اجتماعي استانداري فارس خطاب به خانم دكتر البرزي ، آمده است:
" تلاش در جهت ارتقاء منزلت اجتماعي بانوان در خانواده و جامعه و پيگيري مسائل و مشكلات آنان نيازمند يك رويكرد متوازن مي باشد كه با تكريم شخصيت بانوان و حمايت از حقوق اجتماعي و سياسي آنان و تاكيد بر مشاركت و حضور آنان در عرصه هاي مختلف اجتماعي بايد گام هاي اساسي در اين راستا برداشته شود.
با توجه به نظر شوراي نظارت و ارزيابي دفتر بانوان و خانواده، سركار عالي به عنوان فعال و داراي رتبه برتر در سال 1395 دراين حوزه معرفي لذا بدين وسيله خدمات ارزنده و زحمات صادقانه شما را ارج نهاده و به پاس تقدير و تشكر اين لوح سپاس اهداء مي گردد.
توفيق رو افزونتان را در ادامه خدمت به نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در پرتو عنايات امام عصر(عج) و در راستاي منويات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) را از درگاه پروردگار متعال مسئلت دارم. "

تاریخ: ۰۹:۴۶ - ۱۱/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۴۵۹