چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

برگزاري سمينار گردشگري با حضور اساتيد دانشگاه يونان در دانشگاه شيراز

سمينار "بازاريابي مقاصد گردشگري" با حضور اساتيد دانشگاه ( BCA (Business College of Athens يونان ، در در پرديس بين الملل دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين سمينار به همت مركز آموزش هاي آزاد و تخصصي دانشگاه شيراز و انجمن علمي گردشگري و هتلداري دانشگاه ترتيب يافت و با استقبال اساتيد، دانشجويان و فعالان عرصه گردشگري مواجه گرديد.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد سرپرست دانشگاه شيراز در ابتداي اين سمينار با تأكيد بر ضرورت توجه به موضوع گردشگري اظهار داشت: ارتباطات بين المللي دانشگاه شيراز با كشورهاي مختلف از جمله ايتاليا و يونان مي توانند فضايي را فراهم كنند كه تجربيات موفق در زمينه گردشگري و جذب توريسم به اشتراك گذاشته شود.
وي، با اشاره به نمونه هايي از آثار تاريخي مرتبط با مديريت هوشمندانه آب تأكيد كرد: در آثار باستاني و شهرها و روستاهاي كهن اين موارد مشهود است و اين ظرفيت وجود دارد كه علاوه بر آثار شاخصي چون تخت جمشيد و پاسارگاد به نمونه هاي ديگر و آثار تمدني نيز توجه شود.
دكتر گشتاسبي، طبيعت زيباي فارس را براي گردشگران خارجي بسيار جذاب توصيف كرد و گفت: اميد آن مي رود كه با فعاليت هاي دانش بنيان و تلاش دانشگاهيان ،زمينه جذب هر چه بيشتر گردشگر فراهم شود.
مهندس فروزاني، معاون امور گردشگري استانداري فارس هم در اين مراسم گفت: با توجه به ويژگي هاي تمدني استان فارس، توريسم و گردشگري مي تواند به عنوان يكي از محورهاي اقتصادي استان به شمار رود.
وي افزود: توريسم به دليل سازگاري با محيط زيست و طبيعت، جزء اقتصاد سبز به شمار مي رود و توجه به گردشگري براي توسعه پايدار و متوازن استان فارس بسيار با اهميت است.
معاون استاندار فارس از دانشگاهيان دانشگاه شيراز درخواست كرد كه بيش از پيش و به صورت جدي مسئولان استان را براي توسعه صنعت گردشگري ياري رسانند.

دكتر داسكالاكيس (Daskalakis)رئيس دانشگاه BCA يونان و دبير سازمان كارآفرينان جوان اين كشور نيز در دانشگاه شيراز اظهار داشت: در سال 2009 تقريبا 10 ميليون گردشگر از مناطق مختلف يونان بازديد كردند و با اجراي برنامه هاي راهبردي اين رقم در سال 2017 به 33 ميليون نفر رسيد.
وي اظهار داشت: براساس برنامه ريزي هاي انجام شده، به دنبال آن هستيم كه در سال 2020 بيش از 40 ميليون گردشگر به كشور يونان جذب كنيم.
عضو اتاق بازرگاني يونان ادامه داد: هم اكنون 25 درصد از سود اقتصادي اين كشور از طريق گردشگري به دست مي آيد و صنعت توريسم توانسته است براي 700 هزار يوناني شغل ايجاد كند.
رئيس دانشگاه BCA يونان تأكيد كرد: در كنار مزايا و فرصت هاي فراوان گردشگري، بايد به معايب و تهديدهاي آن نيز توجه داشت و به گونه اي برنامه ريزي كرد كه با كمترين مشكلات مواجه شويم.
وي افزود: بيشترين گردشگران يونان از سه كشور چين، روسيه و آلمان هستند و برهمين اساس مطالعات دقيقي صورت گرفته كه متناسب با نيازهاي فرهنگي اين گردشگران، فستيوال هاي جديدي برگزار شود.
دكتر گيانوپولوس(Giannopoulos) استاد دانشگاه BCA يونان و رئيس دپارتمان هتلداري و گردشگري اين دانشگاه نيز در دانشگاه شيراز به بيان مطالبي درخصوص بازاريابي مقاصد گردشگري پرداخت.
وي ، با تشريح مفاهيم، روندها و تكنولوژي هاي مرتبط با مقاصد گردشگري اظهار داشت: استفاده از تجربيات مفيد سايركشورها مي تواند باعث گسترش و توسعه صنعت گردشگري در ايران و استان فارس شود.
رئيس دپارتمان هتلداري و گردشگري دانشگاه BCA يونان اظهار داشت: هر كشور ماهيت وجودي خاص خود را دارد و توجه به فرهنگ و تاريخ براي ايجاد مقاصد گردشگري بسيار مهم است.
وي خاطر نشان كرد:70 درصد از گردشگران دنيا فقط از 10 كشور ديدن مي كنند و اين 10 كشور، 60 درصد از سود كل گردشگري كل دنيا را در اختيار دارند؛ لذا رقابت براي جذب گردشگر و ايجاد مقصد هاي گردشگري بسيار جدي است.
در ادامه ، شركت كنندگان سوالات خود را مطرح كردند و اساتيد حاضر در جلسه به آنها پاسخ دادند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۰۹ - ۱۲/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۱۹۱