چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

برگزاري نشست تخصصي جرائم فضاي مجازي در دانشگاه شيراز

نشست تخصصي "جرائم فضاي مجازي: آسيب شناسي، مقابله، پيشگيري " با حضور اساتيد ، دانشجويان و جمعي از مسئولان نيروي انتظامي و دادگستري ،در تالار دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه شيراز برگزار شد.
در ابتداي اين نشست ، دكتر مجتبي واعظي، رئيس دانشكده حقوق و علوم سياسي، اظهار اميدواري كرد : پيوند سه مجموعه دانشگاه، نيروي انتظامي و دادگستري بتواند زمينه مناسبي را براي ارائه راهكارهاي علمي براي پيشگيري از جرائم ايجاد نمايد.
آقاي رحمانيان، معاون قضايي و پيشگيري از جرم دادگستري استان فارس هم در جمع اساتيد و دانشجويان دانشگاه شيراز اظهار داشت: برگزاري چنين نشست هاي تخصصي ضروري به شمار مي رود ؛ چرا كه هم اكنون فضاي مجازي در همه شئون زندگي فردي و اجتماعي وارد شده و آن را تحت تأثير قرار داده است.
وي افزود: اين هنر ماست كه از مزاياي گسترده شده ارتباطات و فضاي مجازي به خوبي استفاده كنيم و جامعه را در مقابل آسيب هاي آن ايمن سازيم.
معاون دادگستري استان فارس گفت: متأسفانه پرونده هايي درباره فضاي مجازي و در حوزه جرائم مالي، اخلاقي و ... رو به افزايش است و از سوي ديگر اعتياد به اينترنت در جوانان و نوجوانان و همچنين فرد گرايي از جمله آسيب هاي فضاهاي مجازي است.
وي تأكيد كرد: در كنار اين مشكلات فرصت هاي بسيار خوب و مناسبي در حوزه آموزش و خدمت رساني در بستر فناوري اطلاعات و ارتباطات وجود دارد و يكي از اهداف برگزاري چنين نشست هاي تخصصي ارتقاء دانش در اين زمينه و استفاده از فرصت ها و مقابله با تهديدها است.
وي در پايان سخنانش از ارتباط مناسب دانشگاه شيراز با مجموعه دادگستري استان فارس قدرداني كرد.
در ادامه اين نشست تخصصي، آقايان دكتر فروغي، مديرگروه حقوق جزا و جرم شناسي دانشگاه شيراز، سرهنگ رجب لي ، رئيس پليس فتا فرماندهي انتظامي استان فارس، دكتر نيك نام، رئيس شعبه 4 دادگاه تجديد نظر استان فارس و دكتر ابراهيمي عضو هيأت علمي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه شيراز به بيان مطالبي در خصوص صلاحيت كيفري در فضاي مجازي، آسيب شناسي فضاي مجازي، بررسي جرائم سايبري در قانون جرائم رايانه اي از ديدگاه حقوقي، و رويكرد جرم شناختي به زيست مجازي، پرداختند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۶:۱۳ - ۱۳/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۲۰۴