چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

گراميداشت روز دانشجو در دانشگاه شيراز

صبح امروز آئين بزرگداشت روز دانشجو با حضور استاندار فارس، شهردار شيراز، روسا،اساتيد و دانشجويان دانشگاه هاي شيراز در تالار همايش هاي دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر ابراهيم گشتاسبي راد سرپرست دانشگاه شيراز در اين مراسم ضمن گراميداشت ياد شهداي دانشجو اظهار داشت: عزت ملت ايران در گرو ايثارگري شهداست.
وي تأكيد كرد: مسئولان بايد به جوانان اعتماد كنند؛ چرا كه اعتماد به دانشجويان و جوانان آينده را خواهد ساخت.
سرپرست دانشگاه شيراز افزود: جامعه اي كه سرخورده باشد نمي تواند در مقابل استكبار ايستادگي كند و لذا جواناني كه از حق خود دفاع مي كنند و به دنبال حقيقت حركت مي نمايند ؛ در حقيقت جامعه را بالنده مي كنند.
دكتر گشتاسبي راد گفت: اگر جوان امروز اميد داشته باشد مي تواند مسير علمي را پرشتاب طي كند و كساني كه نااميدي را در جامعه پخش مي كنند در حقيقت تيشه به ريشه خود مي زنند.
وي در پايان سخنانش با تأكيد بر ضرورت نقد پذيري مسئولان خاطرنشان كرد: بهترين گوش، گوشي است كه انتقاد پذير است و فرد انتقاد پذير مي تواند راهكار داشته باشد و آينده را با تدبير بسازد.
دكتر بهادر ، سرپرست دانشگاه علوم پزشكي شيراز هم در آيين گراميداشت روز دانشجو با اشاره به رقابت تنگاتنگ در دنياي كنوني بيان داشت: اگر مي خواهيم در دنيا حرفي براي گفتن داشته باشيم بايد به سلاح دانش و علم مسلح شويم.
وي ، با اشاره به سابقه درخشان مسلمانان در علم آموزي اظهار داشت: همگان بايد تلاش كنند تا مجد و عظمت دوباره مسلمانان تكرار شود؛ چرا كه در هيچ ديني به اندازه دين ما بر ضرورت علم آموزي تأكيد نشده است.
مهندس تبادار ، استاندار فارس نيز در آئين بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه شيراز اظهار داشت: نام دانشجو با روشنفكري پيوند خورده و شادابي، نشاط، اميد به آينده و تلاش علمي را به ذهن متبادر مي سازد.
وي ادامه داد: دانشگاه ها سرشار از استعدادهاست و به فرموده امام راحل دانشگاه مبداء همه تحولات جامعه است و مقدرات كشور به دست دانشگاهيان رقم مي خورد.
نماينده عالي دولت در استان فارس ادامه داد: دانشگاه و دانشجو به تمام معنا زيباست و زيبايي خلق مي كند و پلشتي و زشتي ها را از جامعه كنار مي زند.
وي خاطرنشان كرد: "حق فهمي، حق طلبي و حق گويي" اساس كار دانشجو است وحركت در اين مسير جامعه را به پويايي مي رساند.
استاندار فارس تأكيد كرد: براي توسعه همه جانبه و متوازن كشور و استان ضروري است كه مقاله ها و پايان نامه دانشجويان كه زير نظر اساتيد انجام مي شود؛ پاسخگوي نيازهاي جامعه باشد.
در ابتداي اين مراسم، نمايندگان و دبيران تشكل هاي دانشجويي از جمله بسيج دانشجويي دانشگاه شيراز، انجمن اسلامي اميد دانشگاه علوم پزشكي شيراز، دبير جامعه اسلامي دانشگاه علوم پزشكي شيراز، دبير انجمن فرهنگ وسياست دانشگاه شيراز، دبير انجمن اميد ايران دانشگاه آزاد اسلامي واحد شيراز، نماينده انجمن مستقل دانشگاه صنعتي شيراز، نماينده دانشجويان موسسات آموزش عالي غيرانتقاعي، نماينده دانشگاه جامع علمي كاربردي شيراز، نماينده دانشگاه فرهنگيان شيراز، نماينده دانشگاه فني و حرفه اي شيراز و نماينده دانشگاه پيام نور شيراز ؛ به بيان ديدگاه ها و دغدغه هاي جامعه دانشجويي پرداختند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۱۴:۱۸ - ۱۴/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۵۰۷