چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

" لبخند وارونه " گزيده طنزها و طنزينه هاي دكتر كاووس حسن لي، منتشر شد.

دكتر محمد مرادي ، عضو هيئت علمي بخش زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز و نويسنده كتاب "لبخند وارونه" اظهار داشت: در اين كتاب طنزهاي دانشگاهي شاعر چاپ و در بخش پاياني، شگردها و شيوه‌هاي شاعر در ايجاد طنز و گونه‌هاي آن، به قلم گردآورنده نقد و تحليل شده است.
وي افزود: در اين اثر كه ده طنز شاعر را با موضوع دانشگاهي در بر مي‌گيرد، برخي آسيب‌هاي جامعه دانشگاهي با ظرافت شاعرانه نقد شده و برخي اصطلاحات و مفاهيم آموزشي و پژوهشي چون: كارايي، ارتقا، مقالات ISI ، جزوه، پژوهش و ...، در متن اشعار و حاشيه‌هاي گردآورنده به زبان طنز كشيده شده است.
لازم به ذكر است دكتر كاووس حسن لي شاعر، پژوهشگر نمونه و عضو هيات علمي دانشگاه شيراز است كه به‌عنوان استاد تمام زبان و ادبيات فارسي در اين دانشگاه تدريس مي كند و فعاليت چشمگيري در اين عرصه زبان و ادبيات فارسي دارد.
از دكترحسن لي تأليفات متنوعي در قالب كتاب، پژوهش، مقاله، شعر و... همچون كتاب معروف «سلسله موي دوست» كه مجموعه مقالاتي در مورد سعدي شيرازي است، در بازار نشر به چشم مي‌خورد.
كتاب لبخند وارونه را انتشارات نويد شيراز منتشر كرده است.
   تاریخ: ۱۸:۳۵ - ۱۴/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۲۲۴