سه شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۷

تجليل از پژوهشگران برگزيده كشور

وزير علوم، تحقيقات و فناوري از ۲۰ پژوهشگر و فناور برگزيده و استاندار فارس به عنوان يكي از حاميان برگزيده پژوهش و فناوري تجليل كرد.
در هجدهمين جشنواره پژوهش و فناوري كه با حضور دكتر غلامي ، وزير علوم ، تحقيقات و فناوري در سالن اجلاس سران برگزار شد ؛ از دكتر ابراهيم گشتاسبي راد، سرپرست دانشگاه‌ شيراز نيز به عنوان يكي از دبيران برگزيده ستاد هفته پژوهش و فناوري در استان‌ها تجليل شد.
در ادامه اين آيين، از دكتر شهرام شكرفروش، عضو هيات علمي دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز هم به عنوان يكي از پژوهشگران برگزيده هجدهمين جشنواره پژوهش و فناوري كشور تقدير به عمل آمد.
دكتر برومند، معاون پژوهش و فناوري وزير علوم، تحقيقات و فناوري در جشنواره تجليل از پژوهشگران برگزيده كشور گفت: حمايت از نهادهاي پژوهشي به علت نقش موثر در اشتغال پايدار و بها دادن به پژوهش براي حل مشكلات جامعه، راهبرد اصلي وزارت علوم در حمايت از توسعه پژوهش در كشور به شمار مي رود.

تاریخ: ۱۱:۰۴ - ۲۹/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۵۶۱