پنج شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

اجراي قطعات آوازي توسط هنرمند دانشگاه شيراز در مراسم اختتاميه پايتختي جوانان جهان اسلام

مراسم اختتاميه پايتختي جوانان جهان اسلام شيراز ۲۰۱۷ و جشنواره هنر‌هاي زيباي شيراز، در هتل هماي شيراز با حضور معاون وزير ورزش و جوانان جمهوري اسلامي ايران، رئيس مجمع جوانان سازمان كنفرانس اسلامي، معاون سياسي‌امنيتي استاندار فارس، فرماندار شيراز،‌ مديركل ورزش و جوانان استان فارس و شهردار شيراز برگزار شد.
دراين برنامه كه شركت كنندگاني از كشورهاي مختلف حضور داشتند؛ هنرمند خوش صداي دانشگاه شيراز، آقاي مهدي رجبي ، قطعات آوازي در دستگاه چهارگاه گوشه هاي درآمد، زابل ،مخالف ، حصار و فرود اجرا كرد كه مورد استقبال خوب شركت كنندگان قرار گرفت .
شايان توجه است كه پيش از اين نيز مناجات سحرگاهي و شامگاهي اين كارشناس معاونت فرهنگي دانشگاه شيراز در ويژه برنامه هاي سحر و افطار ماه مبارك رمضان از رسانه ملي پخش شده است.

تاریخ: ۱۱:۵۹ - ۲۹/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۵۸۲