پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۷

درگذشت آيت‌الله حائري شيرازي

حضرت آيت الله محي الدين حائري شيرازي ، نماينده سابق مردم استان در مجلس خبرگان رهبري، امام جمعه سابق شيراز و نماينده سابق مقام معظم رهبري در فارس، به ديار باقي شتافت.
اين فقيه عالي قدر و استاد اخلاق ، از چندي پيش، به علت بيماري در بيمارستان علي ابن ابيطالب(ع) قم بستري بودند و ظهر امروز چهارشنبه 29 آذرماه در ۸۱ سالگي دعوت حق را لبيك گفتند.
مراسم تشييع اين استاد حوزه ، پنج‌شنبه 30 آذرماه ،ساعت ۹ صبح از مقابل مسجد امام حسن عسكري(ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار مي‌شود.
روابط عمومي دانشگاه شيراز، ارتحال اين عالم وارسته را به محضر عموم مردم ، مقام معظم رهبري (مدظله العالي)، خانواده ي محترم آن مرحوم،حوزه‌هاي علميه و جامعه دانشگاهي تسليت عرض نموده، از خداوند متعال براي آن فقيد سعيد علو درجات و براي بازماندگان صبر جميل و اجر جزيل مسئلت مي‌نمايد.
   تاریخ: ۱۶:۵۹ - ۲۹/۰۹/۱۳۹۶   بازدید: ۵۹۷