پنج شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۷

ديدار سرپرست دانشگاه شيراز با استاندار فارس

به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري فارس، در اين ديدار دكتر گشتاسبي سرپرست سابق دانشگاه شيراز به بيان گزارشي از وضعيت اين دانشگاه پرداخت و دكتر نادگران سرپرست جديد دانشگاه شيراز نيز برنامه هاي خود را ارائه نمود.
استاندار فارس در ديدار رئيس دانشگاه شيراز با بيان اينكه نگاه مردم فارس به دانشگاه شيراز يك نگاه ويژه است گفت: مردم فارس همواره قدردان خدمات و فعاليت هاي صورت گرفته در اين دانشگاه هستند .
مهندس اسماعيل تبادار به سابقه درخشان دانشگاه شيراز اشاره كرد و يادآور شد: سابقه درخشان اين دانشگاه در قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بر همگان آشكار است و وجود اساتيد و دانشمندان برجسته در اين دانشگاه باعث شده است جايگاه اين دانشگاه در دوره هاي طولاني داراي رتبه بالايي باشد.
نماينده عالي دولت در استان فارس با تاكيد بر اينكه «زايش علمي دانشگاه شيراز در سطح ملي و بين المللي زبانزد عام و خاص است» اضافه كرد ان شالله اين روند با قدرت و سرعت بيشتري ادامه يابد
استاندار فارس بر ضرورت حمايت همه دستگاه هاي اجرايي استان از دانشگاه شيراز تاكيد كرد و از تلاش هاي رئيس ، هيات علمي و اساتيد اين دانشگاه بواسطه خدمات صورت گرفته تقدير وتشكر كرد.
مهندس تبادار با بيان اينكه نگاه ما به دانشگاههاي فارس بويژه دانشگاه شيراز يك نگاه ويژه است خاطر نشان كرد: براي توسعه و تقويت اين دانشگاهها از هيچ تلاشي دريغ نمي ورزيم. وي ادامه داد: دانشگاههاي اين استان بايد در كارگروه ها و شوراهاي مهم حضور فعال داشته باشند و با ارائه راهكارهاي هاي كارشناسي در خصوص مسائلي همچون اشتغال، خشكسالي و معضلات اجتماعي كمك كار مسولين باشند.
در پايان مهندس تبادار از خدمات دكتر گشتاسبي تشكر و براي دكتر نادگران آرزوي توفيق كرد.
   تاریخ: ۱۰:۳۷ - ۱۷/۱۰/۱۳۹۶   بازدید: ۸۲۸