سه شنبه ۱ اسفند ۱۳۹۶

آغاز همكاري هاي مشترك دانشگاه شيراز و بنياد سعدي

مراسم افتتاحيه دوره دانش افزايي كوتاه مدت فارسي آموزان مجارستاني و روسيه اي و آغاز همكاري هاي مشترك دانشگاه شيراز و بنياد سعدي ، با حضور دكتر تقوي ، معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز، دكتر سيدمجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري، معاون امور بين الملل بنياد سعدي وجمعي از مديران و اساتيد دانشگاه، در تالار پرديس بين الملل دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر اميد آزادي، مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز در اين مراسم اظهار داشت : حدود 2 دهه از فعاليت دانشگاه شيراز براي گسترش زبان فارسي مي گذرد و قريب 2 سال است كه مجوز رسمي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري براي مركز آموزش زبان فارسي به غير فارسي زبانان اين دانشگاه دريافت شده است.
وي افزود: هم اكنون به طور متوسط 15 نفر ماهانه در مركز آموزش زبان فارسي به غير فارسي زبانان دانشگاه شيراز حضور دارند كه بسته به درخواست و نياز آنها، در مدت زمان 2 هفته تا 8ماه ، ‌آموزش هاي لازم را فرا مي گيرند.
مدير امور بين الملل دانشگاه شيراز از برنامه ريزي هاي لازم براي افزايش فارسي آموزان خبر داد و گفت: تهميدات خاصي انديشيده شده تا تعداد فارسي آموزان در سال هاي آتي به حدود 200 نفر افزايش يابد.
آقاي فرهاد پاليز دار، معاون امور بين الملل بنياد سعدي هم در اين آيين با اشاره به جلوه هاي تاريخي و ادبي شهر شيراز ، دانشگاه شيراز را داراي موقعيتي ممتاز براي فارسي آموزان توصيف كرد.
وي افزود: بنياد سعدي كه هر ساله جهت ارتقاي سطح زباني فارسي آموزان و دوستداران اين زبان، دوره هاي كوتاه مدت و بلند مدت زبان فارسي را برگزار مي كند، اين بار ميزبان فارسي آموزاني از مجارستان و روسيه در دانشگاه شيراز است.
معاون امور بين الملل بنياد سعدي، همچنين از برگزاري آزمون تعيين سطح مهارت زبان فارسي (آمفا) براي غيرفارسي زبانان از سال آينده توسط بنياد سعدي خبرداد و گفت : اين اقدام زير نظر شوراي عالي انقلاب فرهنگي در حال پيگيري و انجام است.
وي ادامه داد : بنياد سعدي با تصويب شوراي عالي انقلاب فرهنگي به منظور تقويت و گسترش زبان و ادبيات فارسي در خارج از كشور و ايجاد تمركز، هم‌افزايي و انسجام در فعاليت‌هاي مرتبط با اين حوزه و بهره‌گيري بهينه از ظرفيت‌هاي موجود كشور،تاسيس شد تا براساس اهداف، سياست‌ها، راهبردها و ضوابط حاكم بر روابط فرهنگي بين‌المللي جمهوري اسلامي ايران، مديريت راهبردي و اجراي فعاليت‌هاي آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و رسانه‌اي را در حوزه ي گسترش زبان و ادبيات فارسي در خارج از كشور عهده‌دار شود.
   تاریخ: ۱۰:۵۲ - ۲۱/۱۱/۱۳۹۶   بازدید: ۲۳۷