یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷

سمينار تحولات در آموزش و يادگيري با تأكيد بر نسل ديجيتالي

سمينار آموزشي "تحولات در آموزش و يادگيري با تأكيد بر نسل ديجيتالي" در سالن اجتماعات پرديس بين الملل دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر سيدعلي اكبر صفوي ، رئيس كميته تخصصي يادگيري الكترونيكي شوراي گسترش آموزش عالي و استاد دانشكده مهندسي برق و كامپيوتر دانشگاه شيراز، دكتر استفان سامرويل، مدير سابق واحدهاي آموزش باز و از راه دور دانشگاه كوئين مري لندن و دكتر محمدرضا بيگ زاده، مشاور دولت مالزي در حوزه فناوري اطلاعات، در اين سمينار علمي به بيان مطالبي در خصوص ضرورت تغيير سيستم آموزشي براي پاسخ گويي مناسب به كودكان و نوجوانان نسل ديجيتالي پرداختند..
در انتهاي اين سمينار آموزشي، شركت كنندگان پرسش هاي خود رامطرح كردند و اساتيد حاضر در جلسه به آنها پاسخ دادند.
اين سمينار به همت دانشكده آموزش هاي الكترونيكي دانشگاه شيراز با همكاري انجمن علمي IEEE اين دانشگاه ترتيب يافت.

تاریخ: ۱۸:۲۵ - ۱۶/۱۲/۱۳۹۶   بازدید: ۳۵۶