یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷

پيام تسليت به مناسبت درگذشت دكتر خدادوست

كل من عليها فان و يبقي وجه ربك ذو الجلال و الاكرام
ضايعه رحلت استاد دكتر علي‌اصغر خدادوست، دانشمند شهير در حوزه‌ي چشم پزشكي كشور، انساني ارزشمند و شهروندي وظيفه شناس و متعهد را به جامعه علمي و پزشكي كشور و خانواده محترم ايشان تسليت عرض نموده و از درگاه خداوند منان براي آن دانشمند در گذشته غفران و رحمت واسعه الهي را خواهانيم .

مديريت روابط عمومي دانشگاه شيراز

متن پيام دكتر حسن هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي به مناسبت درگذشت استاد دكتر علي اصغرخدادوست

از شمار دو چشم يك تن كم
وز شمار خرد هزاران بيش

در طول حيات بشر، آسمان معرفت و دانش و هنر، شاهد درخشش ستاره هاي پرشماري از مفاخر ايران زمين بوده و در عرصه پزشكي، حضور اين بزرگان، چشمگير و خدمات شان به گستردگي تاريخ است.
دكتر علي اصغر خدادوست يكي از آن نام آوران و از اهالي قافله دانش پژوهان شريف و انسان دوست بود كه ۸۲ سال پيش، وقتي در شيراز چشم به جهان گشود؛ كسي نمي دانست آن دستان كوچك در پس تلاشي خستگي ناپذير و عشقي وافر، روزگاري التيام بخش ده ها هزار چشم دردمند خواهد شد.
امروز اما استاد خدادوست ديگر در ميان ما نيست و جاي آن بزرگ مرد در چشم پزشكي ايران و جهان خالي است ولي روي گشاده، خلق نيكو، چهره خندان و راهي كه در برابر شاگردانش گشود، نقشي ماندگار خواهد بود بر لوح جان همه آنها كه خدمت به هموطنان را وظيفه مي دانند و به انجامش عشق مي ورزند.
ضمن عرض تسليت به خانواده محترم خدادوست و جامعه چشم پزشكي، ازخداوند متعال، براي آن زنده ياد، رحمت و مغفرت خواهانم.

تاریخ: ۱۰:۱۷ - ۲۰/۱۲/۱۳۹۶   بازدید: ۶۳۵