یکشنبه ۳ تیر ۱۳۹۷

درخشش دانشجويان دانشگاه شيراز در مسابقه ي كشوري SC3

تيم هاي دانشجويي دانشگاه شيراز موفق شدند سه مقام از پنج مقام نخست پنجمين دوره ي مسابقات كشوري SC3 را كسب كنند.
مسابقه‌ي "حل مسائل مهندسي شيمي به كمك كامپيوتر" يا همان Sharif Computer Aided Chemical Engineering Contest كه به اختصار SC3 ناميده مي‌شود، يك مسابقه‌ي علمي مخصوص دانشجويان رشته‌ هاي مهندسي شيمي ، مهندسي نفت و مهندسي پليمر است.
هدف اصلي اين مسابقه استفاده از كامپيوتر و به كارگيري خلاقيت براي حل مسائل متداول در مهندسي شيمي است.
پنجمين دوره ي مسابقات، اسفند ماه امسال با حضور 46 تيم از دانشگاه هاي سراسر كشور برگزار شد.
در اين رقابت علمي، سه تيم از دانشكده مهندسي شيمي، نفت و گاز دانشگاه شيراز موفق شدند به مقام هاي دوم، سوم و پنجم دست يابند.
اين موفقيت توسط آقايان اميرحسين مسرور، سعيد حيدري، اميرمحمد تقي زادگان (مقام دوم) ، مصطفي هاشمي، محمدرضا مقيمي، فريد زارع (مقام سوم) و رامتين كمندي، اميرمحمد عاقل و محمد مهدي بيرمي (مقام پنجم) كسب گرديد.

تاریخ: ۱۶:۲۷ - ۲۱/۱۲/۱۳۹۶   بازدید: ۵۲۳