چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

نشست هيأت رئيسه و مديران دانشگاه با شهردار و معاونان شهرداري شيراز

نشست صميمي هيأت رئيسه و مديران دانشگاه با شهردار و معاونان شهرداري شيراز به ميزباني دانشگاه شيراز در باغ گياهشناسي ارم برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز ضمن خوش آمدگويي به شهردار و معاونان شهرداري بر توسعه همكاري في مابين اشاره نمود و از همكاري شهرداري با دانشگاه شيراز قدرداني نمود. وي با اشاره به ميزباني دانشگاه شيراز در رخداد هاي مهم سال آينده از جمله المپياد ورزشي دانشجويان سراسر كشور خواهان همكاري بيش از پيش شهرداري با دانشگاه شد.
در ادامه دكتر افشاريفر قائم مقام دانشگاه نيز ضمن تشكر از حضور شهردار و هيأت همراه به برگزاري هفته دانشگاه درسدن آلمان در دانشگاه شيراز اشاره كرد و نيز تعميق رابطه بين شهرداري و دانشگاه را عامل مهمي در اجراي چنين برنامه هايي بر شمرد.
سپس مهندس اكرمي معاون اداره طرح هاي عمراني دانشگاه به تشريح پروژه كوهسار مهدي و همكاري دانشگاه شيراز با شهرداري براي اجراي اين پروژه پرداخت و خواهان همكاري شهرداري با دانشگاه شيراز براي تكميل قسمت هاي باقيمانده از اين پروژه گرديد.
در ادامه مهندس اسكندرپور شهردار شيراز، ضمن تشكر از ميزباني دانشگاه شيراز با معرفي معاونان خود اعلام نمود پيوند دانشگاه بايد به گونه اي باشد كه از تمامي ظرفيت هاي دانشگاه شيراز به ويژه در حوزه اجتماعي براي توسعه شهر شيراز استفاده نمود. اسكندرپور اضافه كرد دانشگاه شيراز داراي ظرفيت هاي بسيار بالايي است و شهرداري براي بالفعل نمودن اين ظرفيت ها آماده هر گونه همكاري است.
   تاریخ: ۱۱:۵۶ - ۲۷/۱۲/۱۳۹۶   بازدید: ۸۰۴