سه شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۷

نشست خبري همايش ملي محبت و عشق از ديدگاه اهل بيت (عليهم السلام)

نشست خبري همايش ملي محبت و عشق از ديدگاه اهل بيت(عليهم السلام ) با تأكيد بر سيره رضوي، در تالار دكتر مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
حجت الاسلام دكتر قاسم كاكايي، دبير علمي همايش در جمع خبرنگاران گفت: اين سومين همايش ملي است كه درباره سيره امام رضا و اهل بيت (عليهم السلام) در دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
وي در ادامه به بيان اهميت و اهداف برگزاري همايش پرداخت و گفت: مقابله با اسلام هراسي، ايجاد و گسترش مهر و محبت در مردم و همچنين مظلوميت زدايي از واژه "عشق" ، سه هدف عمده برگزاري اين همايش ملي است .
دبير علمي همايش اظهار داشت: حدود يكصد مقاله به دبيرخانه ارسال شد كه 70 خلاصه مقاله چاپ مي شود و ده مقاله برتر هم به صورت سخنراني ارائه مي گردد.
دكتر كاكايي افزود: معناشناسي محبت، متعلقات و درجات محبت، اقسام محبت، آثار محبت، تأثيرپذيري متفكران اسلامي از آموزه هاي اهل بيت عليهم السلام در باب تفسير محبت ، رابطه محبت و دينداري ، جايگاه محبت در اخلاق ؛ محورهاي اصلي همايش به شمار مي رود.
رئيس دانشكده الهيات و معارف الامي دانشگاه شيراز اظهار داشت: مباحثي همچو معناشناسي محبت و مترادفات آن در قرآن كريم و احاديث اهل بيت عليهم السلام ، مؤلفه هاي ذاتي محبت ، تفاوت و تشابه محبت و عشق، محبت خداوند نسبت به خلق ،محبت انسان به خدا، محبت انسان به ساير مخلوقات، محبت انسان به اولياي الهي، معنا و لزوم محبت و مودت نسبت به اهل بيت عليهم السلام،،محبت ممدوح،محبت مذموم، رابطه عشق حقيقي و عشق مجازي، آثار فردي و اجتماعي محبت،نقش محبت در تربيت، نقش محبت در مديريت و هدايت جامعه، آسيب شناسي محبت، صفات محبان،
جايگاه محبت در عرفان شيعي و عارفان مسلمان،جايگاه محبت در سلوك و مقامات عرفاني، محبت نزد متكلمان،محبت نزد فيلسوفان مسلمان، رابطه محبت و ايمان، نقش محبت در اعتقادات ديني، رابطه بين محبت و توحيد،
رابطه بين محبت و ولايت،نقش محبت در تبليغ و دعوت به دين و عوامل ايجاد، تشديد و يا تضعيف محبت ؛ در مدت 2روز برگزاري همايش مورد بحث و تبادل نظر قرار مي گيرد.
وي خاطر نشان كرد: آئين افتتاحيه همايش ملي عشق و محبت با پيام ويديويي آيت الله جوادي آملي و سخنان وي درباره عشق آغاز مي شود.
دكتر كاكايي گفت: افراد صاحب نظر و دانشمنداني همچون دكتر غلامحسين ابراهيمي ديناني چهره ماندگار فلسفه كشور، دكتر اسماعيل منصوري لاريجاني كارشناس برنامه معرفت شبكه 4 سيما، دكتر اعواني چهره ماندگار فلسفه و رئيس انجمن حكمت و فلسفه، حجت الاسلام و المسلمين سعيد جوادي آملي، خانم دكتر فاطمه طباطبايي (همسر مرحوم حاج سيد احمد خميني) رئيس انجمن عرفان اسلامي ايران، دكتر عبدالجبار كاكايي شاعر معروف كشور، دكتر كاووس حسن لي و دكتر محمد يوسف نيري (ازاستادان برجسته ي ادبيات فارسي دانشگاه شيراز)، و شاگرداني از آيت الله بهجت، آيت الله حسن زاده آملي، آيت الله جوادي آملي و آيت الله نجابت در همايش ملي محبت و عشق از ديدگاه اهل بيت(عليهم السلام ) به سخنراني مي پردازند.
به گفته دكتر كاكايي ، آئين افتتاحيه 9 صبح روز دوشنبه سوم ارديبهشت ماه 97 در تالار علامه جعفري دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه شيراز با حضور مقامات دانشگاهي، مسئولان استاني و دكتر محسن جوادي معاون وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي برگزار مي شود.
رئيس دانشكده الهيات و معارف اسلامي دانشگاه شيراز خاطرنشان كرد: عموم علاقه مندان مي توانند در همايش عشق و محبت از ديدگاه اهل بيت كه روزهاي سوم و چهارم ارديبهشت ماه در تالار علامه جعفري دانشگاه شيراز اجراء مي شود ، حضور يابند.

منبع خبر:
.