پنج شنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷

برگزاري پنجمين كنفرانس بين المللي مهندسي قابليت اطمينان و ايمني در دانشگاه شيراز

پنجمين كنفرانس بين المللي مهندسي قابليت اطمينان و ايمني (IRSEC2018) توسط مركز تحقيقات ايمني و بخش مهندسي هسته اي دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه شيراز ، به مدت 2 روز در مجتمع فرهنگي رفاهي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز در مراسم افتتاحيه اين كنفرانس اظهار داشت: اميد آن مي رود كه برگزاري چنين كنفرانسي زمينه ساز اعتماد و اطمينان به كالاها و خدمات ايراني و تحقق اقتصاد مقاومتي باشد.
وي گفت: نهادينه كردن كاربردهاي مهندسي ايمني و قابليت اطمينان در همه زمينه هاي مورد نياز كشور، بررسي و ارائه جديدترين دستاوردهاي علمي و پژوهشي در حوزه مهندسي قابليت اطمينان و ايمني، ايجاد جايگاهي مناسب براي هم انديشي، هم افزايي و تبادل اطلاعات بين دانشجويان، استادان، صنعتگران و پژوهشگران كشور ازمهم ترين اهداف اين كنفرانس به شمار مي رود.
دكتر نادگران ، فراهم سازي زمينه مناسب براي انتقال دانش و تجربيات كشور هاي مختلف، كمك به نهادينه كردن فرهنگ ايمني در كشور و فراهم كردن امكانات و شرايط لازم براي گسترش همكاري هاي متقابل صنعت و دانشگاه را از ديگر هداف كنفرانس عنوان كرد.
دكتر سيروس جوادپور ، رئيس پنجمين كنفرانس بين المللي مهندسي قابليت اطمينان و ايمني نيز در آيين گشايش كنفرانس اظهار داشت: از ديدگاه معصومين عليهم السلام ، علم قدرت است و هركه به علم و دانش چنگ بزند ، قدرتمند مي شود.
وي افزود: هم اكنون انقلاب چهارم صنعتي در دنيا در حال وقوع است و گذر از دانشگاه هاي آموزش محور و پژوهش محور و رسيدن به دانشگاه هاي كارآفرين و خلاق امري ضروري به شمار مي رود.
استاد دانشكده مهندسي دانشگاه شيراز گفت: در توسعه پايدار بايد به سه بُعد اقتصاد و توليد،محيط زيست ،و كيفيت زندگي و سرمايه هاي اجتماعي توجه كرد و هيچ چيزي مهمتر از خلاقيت و نوآوري جسورانه نمي تواند ما را در تحقق توسعه پايدار ياري رساند.

دكترحداد، دبير پنجمين كنفرانس بين المللي مهندسي قابليت اطمينان و ايمني هم در مراسم افتتاحيه از دريافت 296 مقاله توسط دبيرخانه كنفرانس خبر داد و افزود : پس از داوري ها ، 118 مقاله براي ارائه شفاهي و 69 مقاله براي ارائه به صورت پوستر مورد پذيرش قرار گرفت.
وي، برگزاري اين رويداد علمي را براساس نيازهاي كشور در رابطه با ايمني و توسعه پايدار دانست و بيان كرد: سرفصل هاي گنجانده شده در اين گردهم آيي حوزه هاي كاربردي است و مواردي همچون انرژي، حمل و نقل، خطرات طبيعي، سيستم هاي نرم افزاري، صنايع دفاعي، صنايع شيميايي، صنعت نفت و گاز، صنعت هسته اي، عمران و سازه، فناوري اطلاعات (IT)، هوانوردي و هوافضا وايمني و قابليت اطمينان در ساير حوزه ها مانند بهداشت، غذا، پزشكي، اقتصاد، فرهنگ، اجتماع و ساير موارد ، مورد بحث و تبادل نظر كارشناسان و پژوهشگران قرار مي گيرد.
دكتر حداد بيان داشت : همزمان با برگزاري كنفرانس،4 نشست بحث تخصصي درخصوص اهميت و كاربرد مهندسي قابليت اطمينان و ايمني در نظام مهندسي ساختمان (بررسي آسيب پذيري مناطق شهري در هنگام وقوع بحران هاي طبيعي مانند سيل ، زلزله و يا آتش سوزي) توسط دكتر بهروز بهنام استاد دانشكده مهندسي عمران دانشگاه صنعتي اميركبير ؛ پنل تخصصي اهميت و كاربرد مهندسي قابليت اطمينان و ايمني در معادن و صنايع معدني توسط خانم دكتر مريم كارگر راضي از شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران ؛ پنل تخصصي اهميت و كاربرد مهندسي قابليت اطمينان و ايمني در وزارت نيرو، توسط آقاي دكتر كاوه كريمي، رئيس بخش تحليل ايمني شركت فني و مهندسي ساخت و راه اندازي نيروگاه اتمي ايران ، و پنل تخصصي بررسي مفاد و كيفيت آموزش مهندسي قابليت اطمينان و ايمني در آموزش عالي كشور توسط دكتر بختياري نژاد استاد دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه اميركبير ؛ برگزار مي شود.
دكتر دوايي، مشاور وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات نيز سخنراني پاياني مراسم افتتاحيه بود كه به بيان مطالبي درخصوص ضرورت ديدگاه سيستمي به مسائل ، پيش بيني و آينده نگري و نگهداري از سامانه ها پرداخت.
برگزاري كارگاه هاي آموزشي و نمايشگاه توانمندي هاي صنايع داخلي در زمينه قابليت اطمينان و ايمني ، از ديگر بخش هاي پنجمين كنفرانس بين المللي مهندسي قابليت اطمينان و ايمني در دانشگاه شيراز بود.
   تاریخ: ۱۱:۴۶ - ۲۴/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۱۲۶