دوشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۷

درخشش دانشگاه شيراز در المپياد علمي، پژوهشي مهندسي نفت كشور

دومين المپياد علمي، پژوهشي مهندسي نفت كشور (اويلمپيك Oilympic) از سوي دانشگاه صنعتي شريف و با حمايت وزارت نفت و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در تهران برگزار شد.
اين رقابت در دو بخش علمي و پژوهشي و با حضور بيش از يكصد دانشجو در قالب ۵۰ تيم دو نفره از ۱۴ دانشگاه سراسر كشور ترتيب يافت.
دانشگاه شيرازموفق شد در اين المپياد علمي- پژوهشي ، پس از دانشگاه صنعتي شريف (ميزبان مسابقات) ، مقام هاي خوبي را كسب كند.
7تيم از دانشگاه صنعتي شريف و 3 تيم از دانشگاه شيراز ، به عنوان 10 تيم برتر بخش علمي مورد تقدير قرار گرفتند.
دانشجويان دانشگاه شيراز موفق شدند مقام هاي دوم، هفتم و دهم را به خود اختصاص دهند.
آقايان علي سوفالي و حسين طيبي (مقام دوم)، محمد امين رشيدي و سعيد آقايي (مقام هفتم ) و فرشاد شكري نظر آبادي و عبدالله حاتمي زاده (مقام دهم) از افتخار آفرينان دانشگاه شيراز در المپياد كشوري مهندسي نفت به شمار مي روند.
شايان توجه است دومين المپياد مهندسي نفت (اويلمپيك) در دو بخش دانشجويي و پژوهشي و با اهدافي همچون ايجاد انگيزه و كار گروهي، استفاده از ظرفيت ها و ايده هاي نوآورانه موجود در صنعت نفت و گاز كشور، ارتباط هرچه بيشتر دانشگاه و صنعت، كمك به توسعه راه حل ها، و جذب سرمايه هاي انساني برگزار مي شود.
مخاطبين بخش علمي رويداد، دانشجويان مهندسي نفت و رشته هاي تحصيلي ديگر مقطع ليسانس در كشور مي باشند.
بخش پژوهشي با شركت كنندگان بيشتري برگزار مي شود و شاغلان شركت هاي دولتي و فعالان شركت هاي خصوصي به علاوه كليه دانشجويان در هر مقطع و رشته تحصيلي ؛ مخاطبان بخش پژوهشي اويلمپيك به شمار مي روند.

تاریخ: ۱۷:۴۷ - ۲۵/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۵۳۶