شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷

"حافظ و گسترش زبان و ادب فارسي" موضوع سخنراني هاي علمي يادروز حافظ در سال 1397

''حافظ و گسترش زبان و ادب فارسي'' به عنوان موضوع سخنراني هاي علمي يادروز حافظ در سال 1397 انتخاب شد.
دكتر كاووس حسن لي ، استاد زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز و مدير مركز حافظ شناسي با اعلام اين خبر گفت:هر سال به مناسبت يادروز حافظ مراسمي در شهرهاي مختلف كشور و نيز خارج از كشور برگزار مي شود و يكي از مهم ترين بخش هاي مراسم يادروز حافظ، برنامه هاي علمي و نشست هاي تخصصي ست.
مدير مركز حافظ شناسي اظهار داشت: اين مركز هر سال موضوعي را براي برنامه هاي علمي يادروز حافظ اعلام مي كند و از حافظ پژوهان و دوست داران حافظ مي خواهد كه در پيوند با آن موضوع به پژوهش بپردازند و حاصل بخشي از اين پژوهش در مراسم علمي يادروز حافظ در شيراز ارائه مي شود.
به گفته ي دكتر حسن لي ، در سال هاي گذشته موضوعاتي چون: زمانه ي حافظ، تاثيرپذيري ها و تاثيرگذاري هاي حافظ، حافظ و قرآن، ترجمه هاي شعر حافظ، زيبايي شناسي شعر حافظ، حافظ و معنويت و حافظ و اخلاق به عنوان موضوع تخصصي روز حافظ اعلام شد و اين موضوعات هر سال در كانون توجه حافظ پژوهان قرار گرفت.
استاد زبان و ادبيات فارسي دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد : امسال سيزدهمين گردهم آيي بين المللي انجمن ترويج زبان و ادبيات فارسي همزمان با مراسم يادروز حافظ درروزهاي 18، 19 و 20 مهرماه 1397 در شيراز برگزار مي گردد. امسال افزون بر مقالاتي كه به دبيرخانه مي رسد و پس از داوري و تاييد ارايه مي گردد، فراخوان پايان نامه ها و رساله هاي برتر نيز منتشر شده است. كه در بخش ويژه ي اين مراسم به آثار برتر در پيوند با حافظ پرداخته خواهد شد.

تاریخ: ۱۸:۵۳ - ۲۵/۰۲/۱۳۹۷   بازدید: ۱۵۰