پنج شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

برپايي مراسم احياي شب هاي قدر در مسجد جامع دانشگاه شيراز

مراسم احياي شب هاي قدر با حضور سخنرانان و مداحان برجسته، اساتيد، دانشجويان و عموم مردم در مسجد جامع دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
دكتر هادي، مسئول هيئت محبين اهل بيت (عليهم السلام) دانشجويان دانشگاه هاي شيراز و علوم پزشكي شيرازگفت: پيش بيني مي شود حدود ۱۵ هزار نفر در اين مراسم شركت كنند و به همين منظور مسجد دانشگاه و محيط اطراف آن فضا سازي شده است.
وي ،همچنين از برگزاري دو نمايشگاه ''كتاب'' و ''حجاب و عفاف'' با تخفيف ويژه در حاشيه مراسم شب هاي قدر خبر داد و گفت: ثبت نام ''مدرسه تابستانه بچه هاي مسجد'' در شب هاي قدر صورت مي گيرد.
همچنين براساس هماهنگي هاي انجام شده ، واحد سيار سازمان انتقال خون همزمان با مراسم احياي شب هاي قدر در ميدان ورودي دانشگاه شيراز مستقر مي شود وعلاقه مندان مي توانند نسبت به اهداي خون به همنوعان نيازمند اقدام نمايند.
شايان توجه است امكان دريافت پخش زنده مراسم به صورت صوتي و تصويري براي كاربران فراهم شده است.
لينك پخش زنده مراسم

تاریخ: ۱۵:۲۸ - ۱۳/۰۳/۱۳۹۷   بازدید: ۸۳۶