پنج شنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷

دعوت از دانشگاهيان شيراز براي حضور در راهپيمايي روز قدس

روز قدس، يك روز جهاني است. روزي نيست كه فقط اختصاص به قدس داشته باشد، روز مقابله مستضعفان با مستكبران است.امام خميني(ره)
زمان بيداري فرا مي رسد و انتفاضه فلسطين، خواب غاصبان را آشفته مي سازد. در سرزمين پيامبران، ساقه هاي تكبير مي رويد و گل ايمان مي شكفد و در مهد نزول آيات الهي و مركز قداست و مبدأ معراج به آسمان ها، از زيتون حقيقت، شعله شب شكن اسلام سر مي كشد. قدس و آزادي مسجد الاقصي به عنوان اولين مساله جهان اسلام و ملل آزاده دنيا و راهبردي براي وحدت دنياي اسلام و مقابله با نظام سلطه و استكبار جهاني است. روز قدس روزي است كه بايد پرچم آزادي خواهي ملل مسلمان در سراسر دنيا برافراشته شود . حضور حماسي امت اسلامي به ويژه دانشگاهيان فهيم دانشگاه شيراز در آخرين جمعه ماه مبارك رمضان سنت حسنه اي از حضرت امام خميني (ره) رهبر كبير انقلاب اسلامي جهت آزادسازي قدس از الحاد و شرك و رهايي قدسيان فلسطيني از ظلم و آوارگي است. لذا از كليه اساتيد گرانقدر، كارمندان محترم و دانشجويان عزيز دعوت بعمل مي آيد تا با حضور پرشور و گسترده در راهپيمايي روز جهاني قدس، همگام و هم صدا با ساير مسلمانان جهان و مردم مظلوم فلسطين بار ديگر صداي عدالت طلبي و حقيقت جويي را سرداده و با آرمان هاي امام راحل عظيم الشان و رهبر معظم انقلاب اسلامي(مدظله العالي)، كه همان آزادي قدس شريف و قبله اول مسلمين است، تجديد ميثاق نمايند.
وعده ديدار:
جمعه 18 خرداد ساعت 10:30 صبح - مقابل حسينيه 15 خرداد(چهارراه پارامونت)
روابط عمومي دانشگاه شيراز
   تاریخ: ۰۷:۵۸ - ۱۷/۰۳/۱۳۹۷   بازدید: ۴۲۹