پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

دريافت نشان ملي مرغوبيت صنايع دستي سال 1396 توسط استاد دانشگاه شيراز

دكتر اشكان رحماني ، عضو هيات علمي بخش هنر دانشكده هنر و معماري موفق به دريافت نشان مرغوبيت صنايع دستي سال 1396 شد.
نشان ملي مرغوبيت هر دو سال يكبار به كسي كه در توليد صنايع دستي معيار هاي مرغوبيت ،اصالت و نو آوري در طرح و اجرا، قابليت حضور در بازار و سازگاري با محيط زيست را داشته باشد اعطا مي شود.
آثار متقاضيان جهت كسب نشان ملي در حوزه صنايع دستي ، در صورتي كه در مرحله شهرستاني و سپس استاني برگزيده شوند به مرحله كشوري راه پيدا مي كند كه در نهايت توسط داوران ملي و بين المللي ارزيابي شده و نشان اعطا ء مي گردد.
قابل توجه است دكتر اشكان رحماني فارغ التحصيل دكتري از دانشگاه مرمره تركيه ، در سال هاي اخير چندين مقاله در همايش هاي بين المللي و مقالات علمي و پژوهشي را در كارنامه ي علمي خود به ثبت رسانده است.
گفتني است نشان مرغوبيت صنايع دستي در سال 2000 بطور مشترك توسط سازمان يونسكو و انجمن توسعه و ترويج صنايع دستي ASEAN پايه گذاري شد و به دنبال موفقيت هاي كسب شده ، اين طرح در سراسر دنيا گسترش يافت.
در سال 2001 به صورت آزمايشي در منطقه جنوب شرقي آسيا اجرا گرديد و جمهوري اسلامي ايران از سال 2007 در اين برنامه بين المللي شركت كرد.

تاریخ: ۱۰:۴۲ - ۲۷/۰۳/۱۳۹۷   بازدید: ۲۹۰