چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

دانشگاه شيراز آماده ميزباني از المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان سراسر كشور

كارگروه چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي سراسر كشور با حضور هيأت رئيسه دانشگاه شيراز برگزار شد .
در اين نشست، دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز با تأكيد بر ضرورت همكاري همه سازمان ها و نهادهاي استان فارس براي برگزاري هرچه بهتر اين المپياد فرهنگي و ورزشي خاطرنشان كرد: برگزاري اين رويداد ملي داراي آثار مثبت فراواني براي شهر شيراز و استان فارس مي باشد و دانشگاهيان دانشگاه شيراز تلاش مي كنند تا ميزبان شايسته اي براي اين رويداد ملي باشند.
در ادامه اين نشست دبيران و مسئولان كارگروه هاي مختلف به بيان مهمترين اقدامات صورت گرفته براي اجراي مناسب المپياد پرداختند و در خصوص برنامه هاي آتي بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
گفتني است علاوه بر نشست هاي متعدد درون دانشگاهي و برون دانشگاهي، جلسات كارگروه چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي سراسركشور به صورت هفتگي با حضور هيأت رئيسه دانشگاه اجرا مي شود.
اين المپياد با حضور 8 هزار دانشجوي دختر و پسر تابستان امسال در دانشگاه شيراز برگزار مي گردد.
   تاریخ: ۱۲:۴۶ - ۰۲/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۳۹۹