جمعه ۲۵ آبان ۱۳۹۷

نشست علمي جايگاه روانپزشكي در نظام عدالت كيفري

نشست تخصصي «جايگاه روانپزشكي در نظام عدالت كيفري» به همت انجمن علمي بخش حقوق و با همكاري دانشكده علوم تربيتي و روانشناسي دانشگاه شيراز، در تالار اجتماعات دانشكده حقوق و علوم سياسي برگزارشد.
اين نشست با حضور اساتيد برجسته اي چون: دكتر نعمت اله جعفري (مديركل مركز تحقيقات بيمارستان روانپزشكي دانشگاه پواتيه كشور فرانسه)، دكتر غلامزاده (مديركل پزشكي قانوني استان فارس)، دكتر رحمانيان (از دادستاني انتظامي پزشكي استان فارس) و آقايان دكتر شهرام ابراهيمي و دكتر فضل اله فروغي ( اعضاي هيأت علمي بخش حقوق جزا و جرم شناسي دانشكده حقوق و علوم سياسي دانشگاه شيراز) برگزار گرديد.
در اين نشست ابتدا دكتر ابراهيمي به تبيين مختصر عنوان نشست و ارتباط آن با حقوق كيفري و جرم شناسي پرداخت.
پس از آن دكتر جعفري موقعيت روانپزشكي در عرصه حقوق كيفري و تحولات آن در فرانسه، به ويژه پس از ارتكاب چندين عمل مجرمانه توسط افراد داراي اختلالات رواني و تحت تأثير قرار گرفتن افكار عمومي جامعه و در نهايت قانون گزار را مورد بحث و بررسي قرار داد.
تحليل اين موضوع در نظام داخلي توسط دكتر غلامزاده مورد اشاره قرار گرفت. دكتر رحمانيان نيز به آخرين دستاوردهاي پزشكي در ايران در خصوص نحوه ي تشخيص اختلالات، مطالبي را ارائه نمود.
در پايان دكتر فروغي به جمع بندي موضوع با تأكيد بر جايگاه تحقيقات مربوط به جنون در حقوق كيفري پرداخت.
منبع خبر:
.