چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷

مراسم توديع و معارفه روساي پيشين و جديد دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز

مراسم توديع آقاي دكتر حميد رضا شريف رئيس پيشين دانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز و معارفه آقاي دكتر محمد رضا بذرگر رئيس جديد دانشكده با حضور رياست محترم دانشگاه شيراز و هيات محترم همراه، اعضاي هيأت علمي ، كاركنان و دانشجويان دانشكده، در تالار ياسمن دانشكده برگزار گرديد.
در اين مراسم ابتدا دكتر حميد رضا شريف به بيان كلي عملكرد هاي حوزه هاي اداري و مالي، پژوهشي، آموزشي، فرهنگي و دانشجويي و ساماندهي بخش هنر، فعاليت هاي عمراني و ساختماني و اصلاح برخي حوزه ها در جهت پيشبرد اهداف دانشكده و افتخارات مجموعه دانشكده هنر و معماري در طي اين چهار سال پرداخت .
سپس آقاي دكتر محمد رضا بذرگر رئيس جديد دانشكده هنر و معماري در سخنان كوتاهي ضمن قدرداني از زحمات آقاي دكتر شريف و كاركنان زحمتكش دانشكده، اشاره اي به آمار فعلي دانشكده در بخش هاي آموزشي ، پژوهشي وفعاليت هاي فرهنگي و دانشجويي كرد.
ايشان ضمن ابراز اميدواري بيان كرد: با توجه به وضعيت فعلي اميد است بتوانيم با ايجاد همدلي هر چه بيشتر در كنار يكديگر در جهت اهداف بلند دانشكده و دانشگاه گام برداريم.
درادامه دكتر نادگران ضمن قدرداني و تشكر از زحمات خستگي ناپذير جناب آقاي دكتر شريف بيان كرد: دانشكده در جايگاه خوبي از شهر قرار دارد و از نزديك با زحمات و تلاش هاي كاركنان و اساتيد روبرو بوده ام و اظهار كرد كه خودم را يكي از اعضاي اين دانشكده تلقي مي نمايم.
ايشان همچنين اشاره كرد: دانشكده هنر و معماري داراي ظرفيت هاي بالقوه اي مي باشد كه بايد اين ظرفيت ها بالفعل شوند و اين امر با همكاري تمامي همكاران به منصه ظهور مي رسد.
آقاي دكتر نادگران در ادامه بيان كرد: اميد است رياست جديد اين دانشكده در مسيري كه دانشگاه ترسيم مي نمايد كه بخشي از نقشه جامع علمي كشور است، در جهت سازندگي و بالندگي دانشگاه حركت نمايند. گفتني است در پايان اين مراسم از زحمات چند ساله دكتر حميد رضا شريف تقدير به عمل آمد.

تاریخ: ۱۵:۳۱ - ۰۳/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۷۸۱