پنج شنبه ۲۸ تیر ۱۳۹۷

تلاش دانشگاه شيراز براي بهبود كيفيت آموزشي

دوره آموزشي '' ارزيابي دروني و تدوين برنامه هاي بهبود كيفيت گروه آموزشي'' با حضور جمعي از اعضاي هيئت رئيسه و مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه شيراز در تالار حكمت اين دانشگاه برگزار شد.
در ابتداي اين نشست ، دكتر عليرضا افشاري فر، قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز اظهار داشت : در دهه هاي اخير و هزاره ي سوم ، با تحولات عظيمي در دنياي علم و فناوري روبرو هستيم و با توجه به اين شرايط ، انتظارات جديدي از دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي شكل گرفته است.
وي افزود : وظيفه ي اصلي دانشگاه توليد علم و تربيت نيروي متخصص براي بخش هاي مختلف است و بايد پاسخگوي نيازهاي جامعه باشد.
قائم مقام رئيس دانشگاه شيراز گفت : ضرورت حركت به سمت دانشگاه نسل سوم ايجاب مي كند كه شيوه هاي تدريس در دانشگاه ها به گونه اي باشد كه دانشجو براي اشتغال و توليد دانش بنيان تربيت شود.
دكتر افشاري فر با اشاره به بنيان دانشگاه شيراز بر اساس يك طرح توسعه ي مدون، خاطر نشان كرد : نبايد به بهانه ي كارهاي پژوهشي، كيفيت فعاليت هاي آموزشي كاهش يابد و مغفول بماند.
دكتر قاسم سليمي ، مدير دفتر نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه شيراز هم در اين نشست به بيان مطالبي درخصوص اهميت و ضرورت ارزيابي دروني و تدوين برنامه هاي بهبود كيفيت گروه هاي آموزشي پرداخت.
وي، با بيان اينكه دانشگاه ها بايد نگاه راهبردي و بلندمدت داشته باشند ، خاطر نشان كرد : در دانشگاه شيراز برنامه استراتژيك تدوين شده و متناسب با آن برنامه عملياتي طراحي شده است.
دكتر سليمي گفت : اگر فعاليت دانشگاه ها ، برنامه محور باشد ، آنگاه مي توانند نقشي موثر و كارآمد را در جامعه ايفا نمايند.
مدير دفتر نظارت ، ارزيابي و تضمين كيفيت دانشگاه شيراز ، هدف از برگزاري دوره آموزشي '' ارزيابي دروني و تدوين برنامه هاي بهبود كيفيت گروه آموزشي'' در دانشگاه شيراز را انتقال تجارب موفق در اين زمينه و آشنايي شركت كنندگان با فرآيند تدوين برنامه ريزي گروه عنوان كرد.
در ادامه اين نشست، دكتر نيستاني، دكتر عباسي و دكتر كيدوزي در قالب يك پنل ، به ارائه تجربه گروه هاي آموزشي دانشگاه هاي بجنورد و حكيم سبزواري پرداختند و فعاليت هاي گروهي با حضور مديران گروه هاي آموزشي دانشگاه شيراز انجام گرفت.

تاریخ: ۱۱:۲۶ - ۱۷/۰۴/۱۳۹۷   بازدید: ۳۷۸