دریافت اطلاعات ...
 
روابط عمومی دانشگاه شیراز
شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰

برگزاري 5 بازي در روز چهارم مسابقات هندبال المپياد دانشجويان دختر كشور در دانشگاه شيراز
 
روز چهارم مسابقات هندبال دختران دانشجوي كشور در دانشگاه شيراز به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، تيم هاي برتر چهارمين روز مسابقات هندبال چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در شيراز، معرفي شدند.
سرپرست مسابقات هندبال دختران دانشجوي كشور گفت: تيم گيلان 29 بر 18 كردستان را شكست داد، تهران 12 بر 4 در مقابل زنجان به پيروزي رسيد و الزهرا 21 بر 17 ملاير را از پيش رو برداشت.
خانم دكتر پروانه نظرعلي افزود: همچنين تيم هاي اصفهان و باهنر كرمان به ترتيب با نتايج 32 بر 6 و 30 بر 10 در مقابل جهرم و شهيد چمران اهواز به برتري رسيدند.
اين مسابقات با حضور 14 تيم در 4 گروه به مدت 8 روز برگزار مي شود.
در مسابقات هندبال دانشجويان دختر، ورزشكاران تيم هاي دانشگاه هاي تهران، فردوسي، حكيم سبزواري، زنجان، شهيد با هنر، شهيد چمران، كرمان، ملاير، اصفهان، جهرم، الزهرا، شيراز، كردستان و گيلان حضور دارند.
در پايان اين مسابقات نفرات برتر معرفي و از ميان آنها تيم ملي براي حضور در رقابت هاي جهاني دانشجويان انتخاب مي شوند.
عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.
http://gallery.shirazu.ac.ir



   تاریخ: ۲۰:۵۵ - ۰۱/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۴۴۰

نظرات کاربران

نظر شما:
نام: *
ایمیل:
متن: *

(۳۰۰ کاراکتر)