به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، مسابقات شنا چهاردهمين المپياد فرهنگي ورزشي دانشجويان كشور در 4 ماده به پايان رسيد.
سرپرست اين مسابقات گفت: در شنا صد متر آزاد، سولماز خوش كلام از شيراز به مقام نخست دست يافت، مائده طهماسبي از شهيد بهشتي دوم شد و هديه كاظمي از تهران در جايگاه سوم ايستاد.
خانم دكتر صفورا صباغيان راد افزود: در شناي 50 متر قورباغه مهديه شباني از شهيد بهشتي تهران مدال طلا را كسب كرد، شادي اردكانيان از فردوسي مشهد مدال نقره را بر گردن آويخت و يگانه رباني از علامه طباطبايي مدال برنز را به دست آورد.
رئيس انجمن شناي دختران دانشجوي كشور گفت: در ماده 4 در 50 متر مختلط انفرادي هم ريحانه غلامي زهان از فني حرفه اي خراسان رضوي، تارا صوفي املشي از شهركرد و مهديه شباني از شهيد بهشتي به ترتيب در جايگاه هاي اول تا سوم قرار گرفتند.
سرپرست اين مسابقات گفت: در 4 در 50 متر تيمي تهران مقام نخست را به دست آورد، شهيد بهشتي دوم شد و شيراز در جايگاه سوم ايستاد.
مسابقات شنا دختران، با حضور 187 نفر از 42 تيم به مدت 3 روز در 13 ماده در حال برگزاري است.
خانم دكتر صفورا صباغيان راد افزود: اين مسابقات در 2 بخش انفرادي و تيمي برگزار مي شود كه در بخش انفرادي شركت كنندگان فردا و پس فردا در 200 متر آزاد، 100 متر قورباغه، 200 متر قورباغه، 100 متر كرال پشت، 50 متر آزاد، 50 متر كرال پشت و 50 متر پروانه با هم رقابت مي كنند.
سرپرست اين مسابقات گفت: در بخش تيمي نيز تيم ها در 4 در 50 متر مختلط و 4 در صد متر آزاد باهم مسابقه مي دهند.
وي گفت: براي آشنايي شركت كنندگان با ماده نجات غريق، مسابقات نجات غريق نيز در روز سوم برگزار مي شود.
خانم دكتر صفورا صباغيان راد افزود: به نفرات اول تا سوم مسابقات نجات غريق نيز مدال داده مي شود.

