شنبه ۲۷ مرداد ۱۳۹۷

معرفي برترين هاي كشتي آزاد المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز

مسابقات كشتي آزاد المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز به پايان رسيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، برترين هاي مسابقات كشتي آزاد المپياد دانشجويان پسر كشور در دانشگاه شيراز مشخص شدند.
منفي 57 كيلوگرم
سرپرست مسابقات كشتي دانشجويان پسر گفت: در وزن منفي 57 كيلوگرم اين مسابقات عليرضا نمازي از فني حرفه اي مازندران اول شد، اميرهراتي از آموزش عالي گلبهار به مقام دوم رسيد و علي شيردل از فرهنگيان مازندران و محمد حسين حيدريه از دانشگاه شاهرود به صورت مشترك در جايگاه سوم قرار گرفتند.
منفي 61 كيلوگرم
آقاي دكتر علي اكبرنژاد افزود: در وزن منفي 61 كيلوگرم عنوان نخست به علي حاج آقانيا از علمي كاربردي مازندران رسيد، حسين حقيقي از غياث الدين قزوين دوم شد و مقام سوم مشترك به حميدرضا قوچي از آموزش عالي گلبهار و احمدرضا داداشي از پيام نور تهران رسيد.
منفي 65 كيلوگرم
وي گفت: در وزن منفي 65 كيلوگرم محسن فهيمي فر از شيراز به مقام نخست دست يافت، مهران بابايي از بيرجند دوم شد و عارف حبيبي از اروميه و محمدرضا فرماني از علم و صنعت به صورت مشترك سوم شدند.
منفي 70 كيلوگرم
سرپرست مسابقات كشتي دانشجويان پسر گفت: در منفي70 كيلوگرم محمد گله دار از لرستان و علي درويش رباطي از فني حرفه اي مازندران اول و دوم شدند و مقام سوم مشترك به عليرضا يزداني از بابلسر و علي يدالهي گيلان رسيد.
منفي 74 كيلوگرم
آقاي دكتر علي اكبرنژاد افزود: مهرشاد اكبري از علمي كاربردي مازندران و سينا مهدوي از فردوسي مشهد در وزن منفي 74 كيلوگرم اول و دوم شدند و وحيد كردلو از تربيت مدرس و اميرحسين آراني نژاد از بابلسر به مقام سوم مشترك رسيدند.
منفي79 كيلوگرم
وي گفت: در وزن منفي 79 كيلوگرم هاشم نوذري كيا از بوعلي همدان اول شد، ميلاد بهرامي از تهران به مقام دوم رسيد و حسين همتيان از آيت اله بروجردي و علي وطني از علمي كاربردي مازندران به صورت مشترك سوم شدند.
منفي 86 كيلوگرم
سرپرست مسابقات كشتي دانشجويان پسر گفت: مقام هاي اول و دوم وزن منفي 86 كيلوگرم به ترتيب به سجاد حبيبي از تهران و علي نظري نسب از فردوسي مشهد رسيد و احسان ياري از رازي كرمانشاه و علي اكبري ملادهي از فني حرفه اي مازندران به طور مشترك درجايگاه سوم قرار گرفتند.
منفي 92 كيلوگرم
آقاي دكتر علي اكبرنژاد افزود: در وزن منفي 92 كيلوگرم مهدي هدايتي از علمي كاربردي مازندران اول شد، احمد عبدلي از قم به عنوان دوم دست يافت و علي نقدي از هنر اصفهان و ارسلان تاتاري از فردوسي مشهد به صورت مشترك در جايگاه سوم قرار گرفتند.
97 كيلوگرم
وي گفت: اسماعيل نجانيان از آموزش عالي گلبهار در وزن 97 كيلوگرم به مقام اول رسيد، مسعود خواجه صالحاني از پيام نور تهران دوم شد و مقام سوم مشترك به محمد حسين قهرماني از تربيت مدرس و پژمان فضل اله تبار از علمي كاربردي مازندران رسيد.
125 كيلوگرم
سرپرست مسابقات كشتي دانشجويان پسر گفت: مقام هاي اول و دوم وزن 125 كيلوگرم به اكبر صفرپور از علمي كاربردي مازندران و كاوه خنجري از دانشگاه اراك رسيد و محمد شكرالهي از شهر كرد و علي كريمي از علم و فرهنگ به طور مشترك در جايگاه سوم ايستادند.

عكس هاي بيشتر مرتبط با اين خبر در آرشيو الكترونيكي روابط عمومي دانشگاه شيراز موجود است.

تاریخ: ۲۲:۰۰ - ۱۸/۰۵/۱۳۹۷   بازدید: ۵۰