یکشنبه ۱ مهر ۱۳۹۷

امضاي تفاهم نامه همكاري علمي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه آيدين استامبول

در نشست روساي دانشگاههاي سطح يك ايران و تركيه؛ راه هاي گسترش همكاري هاي علمي و آموزشي بين دو كشور بررسي شد.
روساي دانشگاههاي سطح يك ايران و تركيه به منظور توسعه همكاري هاي علمي و آموزشي ميان دو كشور طي نشستي در شهر استانبول گرد هم آمدند.
در اين نشست كه با حضور دكتر نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز و دكتر سيد مجتبي زبرجد، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز ترتيب يافت ، درخصوص راه هاي گسترش همكاري هاي علمي و آموزشي دوجانبه بحث و تبادل نظر شد و تفاهم نامه همكاري ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه آيدين استامبول با محوريت تبادل استاد و دانشجو ، برگزاري دوره هاي مشترك آموزشي و پژوهشي ، راه هاي ارتقاي توان علمي و آموزشي و انجام فعاليت هاي پژوهشي مشترك به امضا رسيد.
در اين آيين دكتر نادگران ، با اشاره به سابقه طولاني و معرفي ظرفيت هاي بين المللي دانشگاه شيراز، اظهار اميدواري كرد : در چارچوب همكاري علمي بين دو دانشگاه، طرفين از ظرفيت ها و تجارب يكديگر استفاده كنند.
وي بيان داشت: همكاري بين المللي ميان دانشگاه هاي ايران و كشور هاي مختلف براي توسعه و رشد علمي در دستور كار وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري است و يكي از بهترين شيوه ها براي شكل گيري اين همكاري ها، تشكيل جلسات مشترك روساي دانشگاه هاي مختلف جهان با روساي دانشگاه هاي ايران است و اين جلسه در همين راستا تشكيل شده است.
گفتني است دانشگاه آيدين استانبول با 1500 عضو هيئت علمي ، حدود 40 هزار دانشجو دارد كه يك دهم آنها دانشجوي بين المللي است.
   تاریخ: ۱۴:۴۷ - ۱۰/۰۶/۱۳۹۷   بازدید: ۵۷۵