جمعه ۲۷ مهر ۱۳۹۷

گردهمايي خانواده بزرگ دامپزشكي استان فارس در دانشگاه شيراز

گردهمايي خانواده بزرگ دامپزشكي استان فارس با حضور اساتيد، دانشجويان، اعضاي نظام دامپزشكي، كاركنان اداره كل دامپزشكي استان و فعالان بخش خصوصي در دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز برگزار شد.
در اين آيين از برترين هاي دامپزشكي استان فارس تقدير شد.
دكتر افشاريفر، قايم مقام رييس دانشگاه شيراز در اين مراسم گفت : دامپزشكان در توسعه پايدار و سلامت جامعه نقشي بي بديل دارند كه متاسفانه زياد به آن توجه نشده است.
وي افزود : دامپزشكي در اقتصاد ملي، بهداشت عمومي و پيشگيري از بيماري ها بسيار موثر است و ضروري است كه اين موارد از طريق رسانه هاي مختلف اطلاع رساني شود.
دكتر افشاريفر خاطر نشان شد : دانشگاه بزرگ شيراز با 700عضو هيئت علمي و بالغ بر 16هزار دانشجو، از توانمندي و ظرفيت بالايي برخوردار است و آمادگي دارد در همه ي زمينه ها بويژه دامپزشكي، با سازمان هاي مختلف و بخش خصوصي همكاري و تعامل نمايد.
دكتر سياري، رييس دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز هم در گردهمايي بزرگ خانواده دامپزشكي استان فارس اظهار داشت : روز دامپزشكي فرصتي براي شناساندن ظرفيت هاي مختلف اين رشته استراتژيك به جامعه است.
وي افزود : عليرغم تهديد ها و تحريم ها، جامعه دامپزشكي با تلاش و تحقيق توانسته است بهداشت و امنيت غذايي را تامين نمايد و در راه خودكفايي گام بردارد .
رييس دانشكده دامپزشكي دانشگاه شيراز گفت : در يكسال گذشته 130مقاله از اين دانشكده درمجلات معتبر ملي و بين المللي منتشر شده است و اين در حالي است كه بيشتر اين مقالات كاربردي است.
دكتر سياري تاكيد كرد : بر اساس مطالعات سازمان بهداشت جهاني دام، ارزش افزوده سرمايه گذاري در بخش دام حدود 25 درصد است و اين نشان دهنده تاثير فراوان دامپزشكي در چرخه اقتصاد كشورها مي باشد.
دكتر محمدرضا صفري، رييس سازمان نظام دامپزشكي كشور ديگر سخنران اين مراسم بود.
وي با قدرداني از دانشگاه شيراز به خاطر برگزاري همايش، خاطر نشان كرد : همگرايي موجود در جامعه دامپزشكي استان فارس در كشور بي نظير است.
وي در بخش ديگري از سخنان در گردهمايي دامپزشكان استان اظهار داشت : متاسفانه از هم گسيختگي پذيرش دانشجو در اين رشته، زمينه ساز بروز مشكلات فراواني شده است.
وي ادامه داد : دانشگاه بزرگي همچون دانشگاه دانشگاه شيراز با اساتيد نمونه در سطح كشور، حدود 25 دانشجو در هر ورودي پذيرش مي كند و اين درحالي است كه برخي واحد هاي دانشگاه آزاد با 2عضو هيات علمي، به صورت غيرقانوني بالغ بر 200يا 300 دانشجوي دامپزشكي مي گيرند.
رييس سازمان نظام دامپزشكي كشور از مسولان درخواست كرد كه نسبت به اين مهم دقت كنند و اقدام قانوني انجام دهند.
دكتر يعقوب مهندس، مدير كل دامپزشكي فارس هم در اين مراسم به كيفيت آموزشي برخي دانشگاه ها اشاره و خاطرنشان كرد : دانش آموختگان توانمند و آشنا به مسائل مختلف مي توانند اشتغال مناسبي داشته باشند و در كشور و سطح بين الملل حضور موثر داشته باشند.
مديركل دامپزشكي فارس تصريح كرد : همانگونه كه سالانه بودجه براي رفع نقاط حادثه خيز جاده اي و نوسازي بافت هاي فرسوده شهري اختصاص مي يابد ؛ بايد براي اصلاح و جابجايي نقاط پرخطر از ديد دامپزشكي هم اقدام شود.
دكتر قاسمي، رييس سازمان جهاد كشاورزي استان فارس سخنران پاياني مراسم بود.
وي بيان كرد : فارس، استان چهارم كشور در زمينه توليدات دامي است و اين بيانگر نقش موثر دامپزشكان در بهداشت و معيشت مردم است.
دكتر قاسمي گفت : امروز نيازمند كار جدي در حوزه پيشگيري و مقابله با بيماري هاي نوظهور هستيم و خوشبختانه استان فارس در اين زمينه جايگاه مطلوبي دارد.

تاریخ: ۰۹:۲۱ - ۱۸/۰۷/۱۳۹۷   بازدید: ۱۸۰