چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۳۹۷

پيام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي به سيزدهمين گردهمايي بين المللي انجمن ترويج زبان و ادب فارسي

بسم الله الرحمن الرحمن الرحيم
زبـــــــــــــان فارســــــــــي از نمـادهاي مهــــم هويتي و مؤلفـــــــه هاي اثرگـــــــذار در انسجــــــــام و وحــدت ملــي است. همچنيـــــــن اين زبــــــــــان شيـــــــــــرين و كهن از چنان زيبايي و ژرفايي برخوردار است كه بسياري از بزرگان نامدار را مجذوب خود ساخته و طوطيان شكرشكن ادبيات جهاني را واله و شيفته ي خود كرده است. بي شك زبان فارسي از چنان غنا و قابليتي برخوردار است كه در عصر حاضر نيز بتواند به عنوان زباني مرجع و اثرگذار در ساحت هاي گوناگون علمي و ادبي نقش آفريني كند. از اين رو پژوهش در گستره ي زبان و ادب فارسي با هدف تأثيرگذاري در جهان امروز مي تواند بيش از پيش مورد توجه علاقه مندان و دغدغه مندان اين عرصه قرار گيرد. برگزاري سيزدهمين همايش بين المللي انجمن ترويج زبان و ادب فارسي كه از قديمي ترين انجمن هاي علمي در حوزه ي علوم انساني به شمار مي آيد، همزمان با يادروز شاعر سخنور و لسان الغيب، حافظ شيرازي، گامي ارزشمند براي رهيابي به اين مقصود است تا با گفت وگو، تبادل نظر و انتقال تجارب ميان استادان و پژوهشگران، شاهد افق هايي نو و دستاوردهاي كاربردي در عرصه ي زبان و ادب فارسي باشيم. با تقدير از ميزباني شايسته ي دانشگاه شيراز، به تمامي دست اندركاران و اعضاي هيأت علمي اين همايش مهم و مشاركت كنندگان در اين رويداد علمي و فرهنگي و نيز ميهمانان داخلي و خارجي آن درود مي فرستم.
سيد عباس صالحي
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي