پنج شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۷

نشست خبري همايش آموزش زبان و ادبيات انگليسي

دبير اجرايي شانزدهمين همايش زبان و ادبيات انگليسي خبر داد؛
برگزاري شانزدهمين همايش زبان و ادبيات انگليسي با حضور 500 شركت كننده و 7 سخنران خارجي
دبير اجرايي شانزدهمين همايش زبان و ادبيات انگليسي از برگزاري اين همايش به مدت 3 روز از 23 تا 25 آبان ماه در دانشگاه شيراز برگزار مي شود، روز پنج شنبه 24 آبان ساعت 8 صبح افتتاحيه اين برنامه خواهد بود.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه شيراز، پيش از ظهر امروز نشست خبري شانزدهمين همايش زبان و ادبيات انگليسي با حضور دكتر عليرضا احمدي، معاونت دانشكده ادبيات و علوم انساني و دبير علمي اين همايش به همراه دكتر سعيد مهر پور، دبير اجرايي همايش و عضو هيئت علمي بخش زبان هاي خارجي و زبان شناسي دانشگاه شيراز در تالار مصطفوي دانشگاه شيراز برگزار شد.
دكتر عليرضا احمدي بابيان اينكه اين همايش به صورت هرساله با همكاري انجمن زبان و ادبيات انگليسي به ميزباني يكي از دانشگاه هاي كشور برگزار مي شود، افزود: اين همايش از سال 80 آغاز به كاركرده است و در حوزه آموزش و ادبيات انگليسي به فعاليت پرداخته است كه ميزباني اين همايش بعد از 14 سال به دانشگاه شيراز داده شده است.
وي گفت: فراخوان اين همايش از فروردين ماه آغاز و تا پايان مردادماه ادامه داشته است، از 150 دانشگاه مختلف سراسر كشور با حضور 200 نفر از دانشجويان مجموع 700 مقاله دريافت شده است كه 220 چكيده در بخش ارائه شفاهي و ارائه پوستر با محور آينده پژوهي در آموزش زبان و ادبيات انگليسي مورد ارزيابي قرارگرفته است.
دبير علمي اين همايش افزود: 8 سخنران خارجي براي كارگاه ها و سخنران همايش از كشورهاي استراليا، سوئد، فنلاند، انگليس، تركيه و آمريكا به اين همايش دعوت شده اند.
دكتر احمدي اظهار كرد: چكيده اين مقالات به صورت كتابچه چاپ خواهد شد و مجموعه مقالات به صورت الكترونيكي در اختيار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
بيش از 500 نفر شركت كننده در شانزدهمين همايش زبان و ادبيات انگليسي
سعيد مهر پور دبير اجرايي شانزدهمين همايش آموزش زبان و ادبيات انگليسي در ادامه اين نشست خبري گفت: از ديگر محورهاي اين همايش مي توان به آموزش معلمان، ارزشيابي فعاليت هاي آموزشي، يادگيري زبان اول و دوم، روش پژوهش، تبيين مسائل درسي، جامع شناسي زبان انگليسي، سياست گذاري هاي زباني ادبيات انگليسي، مطالعات فرهنگي و ادبيات، بحث ادبيات و فلسفه، مطالعات زنان و ادبيات، ادبيات جهان، ادبيات كلاسيك، ادبيات كودكان اشاره كرد.
وي با اشاره به اينكه تعداد شركت كنندگان در اين همايش بيش از 500 نفر است، افزود: در اين همايش علاوه بر دانشجويان و فارغ التحصيلان رشته زبان و ادبيات انگليسي دانشگاه هاي سراسر كشور، از دبيران آموزش وپرورش، مؤسسات آموزش زبان در سطح شهر و بقيه علاقه مندان حضور دارند.
دبير اجرايي شانزدهمين همايش آموزش زبان و ادبيات انگليسي ادامه داد: كميته اجرايي شامل ۱۰ زيرمجموعه در قالب ۱۰ گروه است كه از ۶ ماه پيش همكاري خود را آغاز كرده است.
مركز زبان دانشگاه شيراز تأثيرگذار در آموزش زبان انگليسي
دكتر مهر پور در خصوص وضعيت آموزش زبان در سيستم آموزشي، اظهار كرد: متأسفانه در سيستم آموزشي برنامه ريزي خوبي براي آموزش زبان برنامه ريزي نشده است زيرا اين آموزش به بعد از دوره دبستان موكول مي شود.
وي داشتن برخي از نگرش هاي خاص را در اين زمينه بي تأثير ندانست و افزود: سيستم آموزشي كشور در اين زمينه خوب عمل نمي كند.
دبير اجرايي همايش بابيان اينكه نتايج بازنگري كتاب ها غيرعلمي است و بعضي مواقع باعث ركود مي شود، تصريح كرد: در چند سال اخير تدوين كتب آموزشي به يك چشم انداز خوب سوق داده شده است؛ وقتي تغييرات مثبت اعمال مي شود انگيزه در خانواده ها و دانش آموزان افزايش مي يابد.
دكتر مهر پور بيان داشت: ۷۰ درصد مؤسسات آموزش زبان انگليسي در شيراز عملكرد مثبتي دارند كه دراين بين مركز زبان دانشگاه شيراز تأثيرگذاري خوبي داشته است.
دبير اجرايي همايش، تأكيد كرد: در دوره تحصيلات تكميلي دانشجويان اين دوره ها ضعف عمده اي در آموزش زبان انگليسي دارند؛ دانشگاه البته سعي كرده زمينه را براي رفع اين نقص فراهم كند.

منبع خبر:
.