سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

امضاي تفاهم نامه همكاري علمي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه درسدن آلمان
گزارش پخش شده از صداو سیما ضمیمه

همزمان با حضور هيات دانشگاهي آلمان در دانشگاه شيراز و در نشست مشترك هيات آلماني با هيات رئيسه دانشگاه شيراز ، تفاهم نامه همكاري علمي ميان دانشگاه شيراز و دانشگاه درسدن آلمان توسط روساي دو دانشگاه به امضا رسيد.
در اين نشست كه در سالن كنفرانس دفتر رياست دانشگاه شيراز ترتيب يافت ؛ درخصوص راه هاي گسترش همكاري هاي علمي و آموزشي دوجانبه بحث و تبادل نظر شد .
به گفته ي رئيس دانشگاه شيراز ، تفاهم نامه همكاري با محوريت تبادل استاد و دانشجو ، برگزاري دوره هاي مشترك آموزشي و پژوهشي ، دوره هاي كوتاه مدت آموزش زبان فارسي، آموزش مجازي (الكترونيكي) ،راه هاي ارتقاي توان علمي و آموزشي و انجام فعاليت هاي پژوهشي مشترك منعقد شد.
دكتر حميد نادگران ، با اشاره به سابقه طولاني و معرفي ظرفيت هاي بين المللي دانشگاه شيراز، اظهار اميدواري كرد : در چارچوب همكاري علمي بين دو دانشگاه، طرفين از ظرفيت ها و تجارب يكديگر استفاده كنند.
وي بيان داشت: همكاري بين المللي ميان دانشگاه هاي ايران و كشور هاي مختلف براي توسعه و رشد علمي در دستور كار وزارت علوم، تحقيقات و فنآوري است .
پروفسور هانس مولر اشتاين هاگن ،رئيس دانشگاه فني درسدن آلمان هم با ابراز خوشحالي از حضور دوباره در دانشگاه شيراز گفت : مطمئن هستم كه اين همكاري ها در آينده گسترش مي يابد.

تاریخ: ۱۳:۰۴ - ۱۲/۰۹/۱۳۹۷   بازدید: ۱۱۴