سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

انتخاب دكتر فرهاد دريانوش به عنوان رئيس هيات ورزش هاي دانشگاهي استان فارس

با برگزاري مجمع انتخاباتي، دكتر فرهاد دريانوش، مدير تربيت بدني دانشگاه شيراز براي مدت 4 سال به عنوان رئيس هيات ورزش هاي دانشگاهي استان فارس انتخاب شد.
به گزارش روابط عمومي و پايگاه خبري و اطلاع رساني اداره كل ورزش و جوانان استان فارس ، در مجمع انتخاباتي هيات ورزشهاي دانشگاهي استان فارس كه با حضور محمد رضا دهخدا رييس فدراسيون ورزشهاي دانشگاهي كشور ، حيدر علي كامياب مدير كل ورزش و جوانان فارس و كليه اعضا در سالن اجتماعات اداره كل برگزار شد ،دكتر فرهاد دريانوش با كسب 8 راي از مجموع ۱۲ آراي ماخوذه به عنوان رييس هيات ورزشهاي دانشگاهي استان فارس براي مدت چهار سال برگزيده شد ضمن اينكه محسن كريمي ديگر نامزد اين هيات ۴ راي كسب كرد.
ورزشهاي دانشگاهي كه به تازگي در سطح كشور فعاليت خود را آغاز كرده است داراي فدراسيون است و در استانها نيز بايد هياتهاي استاني تشكيل شده و برابر قوانين و مقررات شروع به فعاليت نمايد كه انتخاب رئيس اين هيات نيز همانند ساير هياتهاي ورزشي به صورت انتخابي است كه اين امر روز گذشته در استان فارس محقق گرديد و با برگزاري مجمع انتخاباتي رئيس اين هيات در استان انتخاب و معرفي شد.
در اين مجمع كه دو كانديدا داشت ابتدا كانديداها به ارايه برنامه هاي خود پرداختند سپس با حضور 12 نفر اعضاي مجمع انتخابات برگزار گرديد و در نهايت دكتر فرهاد دريانوش به عنوان رئيس هيات ورزشهاي دانشگاهي استان فارس براي مدت چهار سال انتخاب شد.
در كارنامه دكتر دريانوش مسووليت در حوزه تربيت بدني دانشگاه شيراز به مدت 15 سال ديده مي شود ، وي داراي دكتراي تربيت بدني و ورزش با گرايش فيزيولوژي ورزشي است و در رشته فوتبال و فوتسال فعاليت دارد.
رئيس فدراسيون ورزشهاي دانشگاهي كشور هم در اين مراسم با تبريك به انتخاب دكتر فرهاد دريانوش به عنوان رئيس هيات ، اين فدراسيون تازه تاسيس شده را نوپا و جوان دانست و افزود : هر تصميم مهمي كه در وزارت ورزش و جوانان گرفته مي شود بطور حتم در پيشرفت ورزش همگاني و قهرماني كشور تاثير بسزايي دارد .
وي تصريح كرد : همه مديران و زحمت كشان ورزش بايد با كمك و حمايت خود موجب شوند اين فدراسيون نماينده خوبي براي ورزش قهرماني باشد .
رئيس فدراسيون ورزشهاي دانشگاهي كشور با بيان اينكه خدمت كردن در اين جايگاه فقط عشق و علاقه مي خواهد گفت : افرادي كه بعنوان كانديد معرفي و به رقابت پرداختند همگي واقف هستند كه به جز زحمت و دوندگي چيز ديگري عايدشان نميشود و اميدوارم با فعاليتهاي دكتر دريانوش در چهارسال آينده شاهد تحولاتي شگرف در ورزش دانشجويي فارس باشيم .
محمدرضا دهخدا با اشاره به اينكه نگاه ويژه فدراسيون خروج از موازي كاري مي باشد خاطرنشان كرد : با توجه به اينكه دانشجويان در سن مناسبي براي قهرمان پروري مي باشند همه مسابقات دانشجويي بايد بصورت دانشگاه محور برگزار شود تا بتوانيم المپيادها را در سطح هياتها برگزار كنيم و اين امر موجب مي گردد رقابتهاي دانشجويي در سطح آموزش عالي كشور صورت گيرد و هر كدام از موسسات دانشگاهي در مسابقات مستقل عمل نكنند .
رئيس فدراسيون ورزشهاي دانشگاهي كشور با بيان اينكه مسابقات ورزشي دانشجويان جهان بزرگترين تورنمنت بعد از المپيك مي باشد اظهار داشت : در دوره گذشته سيزده هزار ورزشكار از ۱۶۰ كشور حضور داشتند و حمايتهاي وزارت ورزش و جوانان باعث شد كه موفقيتهاي خوبي را كسب كنيم و بهترين عملكرد ما تاكنون رتبه ۹ در بين ۱۷۰ كشور عضو فدراسيون جهاني بوده است .
وي با اشاره به اينكه سازمان ملل ۲۰ سپتامبر برابر با ۲۹ شهريورماه را بنام ورزش دانشجويي انتخاب كرده است گفت : شعار فدراسيون جهاني اين است كه ورزشكاران امروز مديران موفق فردا هستند و اين موضوع نشان مي دهد مهارتهاي اجتماعي بخوبي تفاوت ورزشكاران و قهرمانان تحصيل كرده را نشان مي دهد .
دهخدا با اشاره به اينكه فدراسيون هاي موفق مي توانند الگوي خوبي براي ما باشند اظهار خاطر كرد : بطور يقين وظايف اين هيات بسيار سنگين مي باشد زيرا بايد با همه هياتها تعامل و هماهنگي خوبي داشته باشد و نسبت به همه بخشها و شهرستانهاي استان نگاه مثبت و عدالت محوري در جهت احداث هيات ورزشهاي دانشگاهي داشته باشد .
   تاریخ: ۱۰:۲۲ - ۱۳/۰۹/۱۳۹۷   بازدید: ۱۷۷