سه شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۷

پيام رئيس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

به نام آن كه جان را فكرت آموخت و چراغ دل به نور جان بر افروخت

جنبش دانشجويي در كشور ما، در تاريخ ثبت شده و شناخته شده ي خود، هميشه ضد استكبار، ضد سلطه
ضد استبداد، ضد اختناق و به شدت عدالتخواه بوده است (مقام معظم رهبري)
درود بر همه شهداي دوران انقلاب اسلامي به ويژه شهداي دانشجو و سلام بر همه شهيداني كه براي دانشگاه، علم و آزادي در برابر استبداد و استعمار ايستادگي كردند و دانشگاه را متحول ساختند.
درود بر روان پاك دانشجويان شهيدي كه در دوران دفاع مقدس از كشور و عزت و استقلال اين سرزمين به خوبي دفاع كردند.
شهيدان، مصطفي بزرگ نيا، احمد قندچي و مهدي شريعت رضوي كه آذرماه 1332 هنگام اعتراض به ديدار رسمي نيكسون معاون رئيس جمهور وقت ايالات متحده آمريكا و همچنين از سرگيري روابط ايران با بريتانيا در دانشگاه تهران به شهادت رسيدند درس هاي بزرگي به ما آموختند. اين روز، روز تكريم علم و دانش، اخلاق اسلامي و بصيرت سياسي است.
16 آذرماه ، روز دانشجو، روز دانشگاه، روز استقلال طلبي، روز آزادي خواهي و روز ايستادگي نخبگان ملت در برابر استعمار و استبداد بر همه دانشگاهيان فرهيخته گرامي باد.

حميد نادگران
رئيس دانشگاه شيراز