پنج شنبه ۱ فروردین ۱۳۹۸

تقدير از پژوهشگران برتر دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور رئيس دانشگاه شيراز، مسئول نهاد رهبري در دانشگاه و جمعي از اساتيد ، از پژوهشگران برتر دانشگاه شيراز تقدير شد.
دكتر حميد نادگران در اين آئين اظهار داشت: با تلاش و كوشش دانشگاه شيراز به عنوان دانشگاه مرجع و مادر، امسال براي سومين سال پياپي استان فارس به عنوان يكي از استان هاي برتر كشور در حوزه پژوهش انتخاب شد و اين نشان از تعامل خوب و ارتباط مناسب بين دانشگاه شيراز و دستگاه هاي اجرايي مي باشد.
وي افزود: دانشگاه هاي نسل اول و دوم فقط به موضوع آموزش و پژوهش توجه داشته اند اما دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم كار آفرين و مبتني بر حل مسئله مي باشند و دانشگاه شيراز براي حضور معنادار در جامعه و حل مسائل و چالش هاي مردم اقدام مي كند.
رئيس دانشگاه شيراز اظهار داشت: هم اكنون 167 شركت دانش بنيان در استان فارس فعال است و اين نشان از تلاش و كوشش دانشگاهيان براي گره گشايي از مشكلات جامعه به ويژه مسئله بيكاري است .
دكتر نادگران با تأكيد بر پژوهش جهت دار و جلوگيري از انجام پژوهش هاي سليقه اي اظهار داشت: از همه اساتيد دانشگاه شيراز خواسته ايم كه برنامه ها و طرح هاي پژوهشي خود را براي 5 سال آينده به معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه ارائه دهند تا بر اساس آن نقشه راه پژوهشي دانشگاه شيراز ترسيم شود.
دكتر نادگران ادامه داد: با كمك دانشكده ها و بخش هاي مختلف ، نقشه راه آموزشي دانشگاه نيز براي ده سال آينده ترسيم مي شود تا روند نوگشايي رشته ها و جذب دانشجو بر اساس طرح آمايش و به صورت هدفمند صورت گيرد.
وي، افزايش فرصت هاي مطالعاتي اساتيد و دانشجويان مقطع دكتري، گرفتن دستيار پژوهشي، توسعه فعاليت هاي بين الملي و ارائه مشاوره هاي تخصصي به گروه هاي مختلف جامعه و صنعت را از جمله اقدامات دانشگاه شيراز براي اجرايي شدن پژوهش هدفدار و فناوري ارزش آفرين برشمرد .
رئيس دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد: اين دانشگاه هم اكنون به عنوان برترين دانشگاه جامع كشور پس از دانشگاه تهران شناخته مي شود و بر اساس رتبه بندي بين المللي Leiden در جايگاه 507 قرار داد كه تلاش مي شود با برنامه ريزي هاي كلان ، جايگاه بين المللي دانشگاه شيراز بيش از پيش بهبود يابد.
دكتر نادگران در پايان سخنانش با تأكيد بر ضرورت حفظ كرامت همه دانشجويان اظهار داشت: از اعضاء هيأت علمي دانشگاه مي خواهيم كه بيش از پيش و با تعامل دلسوزانه با دانشجويان برخورد نمايند تا دانشگاه علاوه بر محيط علمي و پژوهشي داراي يك فضاي خوب فرهنگي و تعامل مناسب استاد و دانشجو باشد.
دكتر سيد مجتبي زبرجد ، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه شيراز هم در مراسم تقدير از پژوهشگران برتر اين دانشگاه گفت: حمايت از فعاليت هاي پژوهشي با كيفيت، تقاضا محور، كار آفرين و محصول محور از استراتژي هاي كلان دانشگاه مي باشد و به همين منظور امسال به صورت ويژه از طرح هاي كاربردي حمايت مي شود.
وي ، در ادامه به رتبه بندي دانشگاه شيراز در نظام هاي رتبه بندي ملي، منطقه اي و بين المللي اشاره و تأكيد كرد: برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته تا جايگاه دانشگاه شيرازارتقاء يابد.
دكتر ناصر طالب بيدختي، استاد دانشكده مهندسي هم در اين آئين به بيان مطالبي در خصوص ''چالش ها راهكارهاي پژوهش در ايران'' پرداخت و دكتر حبيب هاديان فرد نيز به نمايندگي از اساتيد دانشكده هاي علوم انساني از ضرورت توجه بيش از پيش به علوم انساني و توانمندسازي فعالان اين عرصه سخن گفت.
در انتهاي اين مراسم با حضور اعضاي هيأت رئيسه دانشگاه شيراز از برترين هاي پژوهشي اين دانشگاه تقدير شد.

تاریخ: ۱۲:۱۰ - ۰۴/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۱۰۳۵