یکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸

حضور معاون سفير آلمان در دانشگاه شيراز

نشست مشترك دكتر حميد نادگران، رئيس دانشگاه شيراز و دكتر اليور شناكنبرگ ، معاون سفير آلمان در ايران ، در دفتر رياست دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين نشست با حضور دكتر تشخوريان مدير حوزه رياست و دكتر ملايري عضو هيئت علمي و نماينده دانشگاه شيراز در دانشگاه فني درسدن آلمان ترتيب يافت.
در ابتداي اين برنامه معرفي توانمندي ها و ظرفيت هاي مختلف دانشگاه شيراز صورت گرفت و در خصوص سابقه فعاليت هاي دانشگاه شيراز با دانشگاه هاي آلمان بحث و تبادل نظر شد .
معاون سفير آلمان در ايران، با ابراز علاقه مندي به گسترش همكاري هاي ميان دانشگاه هاي دو كشور اظهار داشت: ضروري است كه به واسطه ارتباطات علمي، كمپاني ها و صنايع دو كشور ايران و آلمان نيز با هم مرتبط شوند .
وي ادامه داد: دولت آلمان از همكاري علمي با ايران حمايت مي كند و به زودي هفته فرهنگ آلمان در ايران، با همكاري دانشگاه شيراز برگزار مي شود.
   تاریخ: ۱۳:۳۵ - ۰۴/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۹۹۱