سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

بازديد رئيس دانشگاه شيراز از شركت توليدي لاستيك دنا

رئيس، معاونان و جمعي از اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز با حضور در شركت توليدي لاستيك دنا ، ضمن بازديد از بخش هاي مختلف ، در جريان آخرين اقدامات نوآورانه اين شركت بزرگ توليدي قرار گرفتند.
همچنين تفاهم نامه همكاري مشترك توسط دكتر حميد نادگران رئيس دانشگاه شيراز و مهندس محمود پرهيزگار ، رئيس هيات مديره شركت به امضا رسيد.
دكتر نادگران در اين مراسم گفت : در شرايط كنوني ، چرخاندن چرخ صنعت كار دشواري است و همه بايد دست به دست هم دهيم و براي ارتقاي كمي و كيفي محصولات تلاش كنيم.
رئيس دانشگاه شيراز تاكيد كرد : ارتباط ميان دانشگاه و صنعت بايد بيش از پيش تقويت شود و با همين هدف ، دانشگاه شيراز از پايان نامه هايي كه در راستاي حل مسائل و مشكلات صنعت و جامعه باشد به صورت ويژه حمايت مي كند.
وي ادامه داد : براي ارتباط موثر و معنادار دانشگاه و صنعت ، طرح فرصت مطالعاتي اساتيد در صنعت در دانشگاه شيراز آغاز شده و در قالب اين طرح اساتيد تشويق مي شوند تا با حضور 6 ماهه يا يك ساله در يكي از صنايع ، براي حل مسائل آنها فعاليت علمي ، پژوهشي نمايند.
دكتر نادگران گفت : ارتباط دانشگاه و صنعت دوطرفه است و استادكاران و متخصصان صنايع مي توانند با حضور در دانشگاه شيراز و در كارگاه هاي آموزشي، نسبت به انتقال مهارت به دانشجويان اقدام كنند.
در ادامه، نشست تخصصي با حضور اعضاي هيات علمي دانشگاه شيراز و مديران شركت توليدي لاستيك دنا تشكيل شد و درخصوص نيازمندي هاي اين شركت در قالب كارگروه هاي تخصصي بحث و تبادل نظر گرديد.

تاریخ: ۰۹:۵۹ - ۱۶/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۶۴۱