سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

ديدار هيئت رئيسه دانشگاه شيراز با استاندار فارس

در نخستين روزهاي كاري استاندار جديد فارس، نشست مشترك استاندار با هيات رئيسه دانشگاه شيراز در محل استانداري برگزار شد.
در اين نشست رئيس دانشگاه با تبريك به دكتر رحيمي و انتصاب شايسته ايشان به عنوان استاندار فارس براي وي آرزوي توفيق نمود و سپس به معرفي دانشگاه شيراز و توانمندي هاي اين دانشگاه به عنوان يكي از دانشگاه هاي برتر كشور پرداخت.
دكتر نادگران در اين ديدار بر آمادگي دانشگاه شيراز براي هرگونه همكاري علمي و فني با استانداري فارس تاكيد كرد.
وي افزود : ۲۱۵ مركز آموزش عالي و پژوهشي در استان فارس فعال است و دانشگاه شيراز مسئوليت نظارت و ارزيابي اين مراكز را بر عهده دارد و استانداري ، نقش و جايگاه ويژه در پيشبرد اهداف آموزشي، پژوهشي و فناوري اين مراكز دارد.
رئيس دانشگاه شيراز، بررسي راهكارهاي ارتقاي كيفي آموزش عالي در استان و حضور موثر مراكز دانشگاهي در رفع چالش ها و تبادل نظر در شوراي دانشگاه هاي استان را بسيار ضروري برشمرد.
دكتر نادگران بر توجه بيشتر به مسائل دانشگاه در حوزه هاي مختلف به ويژه حوزه دانشجويي ، تقويت ارتباطات بين المللي و معرفي توانمندي هاي دانشگاه در عرصه هاي جهاني تاكيد كرد.
استاندار فارس، دكتر عنايت اله رحيمي هم در ديدار با رئيس و هيئت رئيسه دانشگاه شيراز ، اين دانشگاه را به عنوان يكي از توانمندي هاي مهم استان فارس در نگاه مسئولان و همچنين در اسناد بالا دستي برشمرد و افزود: اين جايگاه برجسته علمي با تلاش و كوشش اساتيد و جامعه دانشگاهي از گذشته تا امروز محقق شده كه قابل تقدير است.
وي با بيان اينكه دانشگاه شيراز بايد اين نقش آفريني را بيش از گذشته تقويت كند، خاطرنشان كرد: امروزه جهان به سمت بهره گيري از نيروهاي آموزش ديده و تحصيل كرده در دانشگاه ها حركت كرده است و اين اقدام مي تواند زمينه ساز ايجاد رفاه و توسعه در كشور باشد.

استاندار فارس با تاكيد بر اينكه جهان پيشرفته امروز بر استفاده از خلاقيت، تفكر، انديشه و علم تكيه كرده است ، عنوان كرد: بهره گيري از اين توانمندي ها، ثروت و ارزش اقتصادي ايجاد خواهد كرد و مقايسه درآمد حاصل از يك بشكه نفت با آنچه از ايجاد يك محصول علمي حاصل مي شود به خوبي نشان دهنده اهميت جايگاه علم در امور اقتصادي است.
دكتر رحيمي ادامه داد: استفاده از بهره هاي علمي بر خلاف منابع معدني و.. نه تنها سبب نقصان نخواهد شد بلكه به تقويت و افزايش بهره دهي آن مي انجامد.
وي وجود نيروهاي جوان و دانشگاه هاي برجسته اي همچون دانشگاه شيراز و دانشگاه علوم پزشكي شيراز را فرصتي مغتنم دانست و اظهار كرد: آموزش هاي دانشگاهي بايد هدفمند بوده و زمينه ايجاد جايگاه مناسب براي فارغ التحصيلان را در جامعه ايجاد كند.
استاندار فارس با بيان اينكه دانشگاه شيراز مي تواند به توسعه كشور و استان فارس كمك كند، به وجود ظرفيت هاي آشكار و پنهان در اين مركز علمي اشاره كرد و افزود: دانشگاه بايد به سمت تقويت و توسعه ظرفيت هاي آشكار و برنامه ريزي براي ظرفيت هاي نهفته پيش برود.
نماينده عالي دولت با اشاره به لزوم پيوند بخش هاي مختلف صنعتي، معدني، كشاورزي، نفت و گاز و... با دانشگاه، اين تعامل را سبب تقويت بنيه اقتصادي دانشگاه و همچنين تربيت فارغ التحصيلاني كه آموزش هاي عملي ديده اند دانست.
دكتر رحيمي همچنين نقش آفريني دانشگاه در حوزه هاي معرفتي و شناختي را مهم توصيف كرد و گفت: اين نقش آفريني سبب تعالي و حركت جامعه خواهد شد.
استاندار فارس گستردگي واحدهاي دانشگاهي بدون در نظر گرفتن كيفيت را يك آسيب دانست و عنوان كرد: كميت بدون در نظر گرفتن كيفيت سطح علمي دانشگاهيان و دانشجويان را كاهش داده و اساتيد را از پرداختن به تحقيق و پژوهش باز مي دارد.

وي با تاكيد بر اينكه دانشگاه نياز به سرزندگي و نشاط دارد و بايد دانشجوياني، نقاد، شجاع و ظلم ستيز پرورش دهد كه حاضرند براي دفاع از عقايد خود تلاش كنند، يادآور شد: اين شاخص ها بايد در بستر و چارچوب قانوني تعيين شده شكل بگيرد و همه گروه ها و تشكل هاي دانشگاهي در اين چارچوب فعاليت كنند.
دكتر رحيمي با اشاره به اهميت نقد منصفانه در جامعه، بيان كرد: دانشگاه محيطي براي بيان عقايد، انتقادات و تضارب آرا است كه اين امر مي تواند موجبات پويايي در فضاي دانشگاهي و جامعه را فراهم آورد.
استاندار فارس بر لزوم پرورش افرادي كه به عنوان سفيران دانشگاه شيراز به ساير كشورها مي روند تاكيد كرد و گفت: پذيرش دانشجويان خارجي علاوه بر درآمدزايي ، آموزش و تعامل، سبب شناساندن فرهنگ غني ايراني اسلامي و ايجاد دلبستگي نسبت به كشورمان خواهد شد.
نماينده عالي دولت با تاكيد بر اهميت تقويت روابط بين المللي دانشگاه ، خاطرنشان كرد: برگزاري همايش ها، كنگره ها و كنفرانس هاي بين المللي از سوي دانشگاه شيراز علاوه بر تقويت ارتباطات و ديپلماسي علمي دانشگاه، علم را با اقتصاد پيوند داده و اقتصاد شهر و استان را تحت تاثير قرار مي دهد.

تاریخ: ۰۸:۳۸ - ۲۲/۱۰/۱۳۹۷   بازدید: ۶۴۹