پنج شنبه ۲۹ فروردین ۱۳۹۸

عطرافشاني قبور مطهر شهداي گمنام در دانشگاه شيراز

در آستانه سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا( سلام الله عليها) و به منظور گراميداشت ايام الله دهه فجر انقلاب اسلامي ؛ مراسم پرفيض زيارت عاشورا با حضور دانشگاهيان دانشگاه شيراز در جوار قبور مطهر شهداي گمنام اين دانشگاه برگزار شد.
در اين مراسم معنوي ؛ دانشگاهيان ضمن قرائت فاتحه براي شهدا ، نثار گل و عطر افشاني قبور مطهر آن به حق پيوستگان ؛ با آرمان هاي والاي شهداي گران قدر،امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامي تجديد ميثاق كردند.
دكتر محمد حسين ستايش، معاون اداري مالي دانشگاه شيراز در اين مراسم اظهار داشت : همه مي دانيم كه در 40 سال گذشته ، انقلاب اسلامي دستاوردهاي فراواني در زمينه هاي مختلف راي مردم اين سرزمين داشته است.
وي افزود : برخي مشكلات كنوني كه سبب ناراحتي و گلايه مردم شده ، نبايد به پاي نظام و انقلاب گذاشته شود و اين مسائل و مشكلات از سوء مديريت و مديران نفوذي نشات مي گيرد.
معاون دانشگاه شيراز خاطر نشان كرد : همه بايد دست در دست يكديگر نهيم و با روحيه دوران دفاع مقدس، كشور را در همه ي زمينه ها توسعه و پيشرفت دهيم.
در انتها، به شركت كنندگان اين مراسم ، به قيد قرعه جوايزي اهدا شد.

تاریخ: ۰۹:۵۳ - ۱۶/۱۱/۱۳۹۷   بازدید: ۲۵۷