سه شنبه ۴ تیر ۱۳۹۸

طلاي پاراتكواندوي مسابقات جهاني تركيه بر گردن سيده مهتاب نبوي دانشجوي دانشگاه شيراز

خانم مهتاب نبوي بانوي پاراتكواندوكار كشورمان و دانشجوي كارشناسي رشته زيست شناسي دانشكده علوم دانشگاه شيراز در مسابقات قهرماني جهان كه در آنتاليا تركيه در حال برگزاري است، به مدال طلاي وزن ۵۸- كيلوگرم دست يافت.
هشتمين دوره رقابت هاي قهرماني جهان پاراتكواندو از روز سه شنبه با حضور ۴۰۰ ورزشكار در دو بخش پومسه و كيورگي به ميزباني آنتالياي تركيه آغاز شد كه نمايندگان كشورمان به مصاف حريفان خود رفتند.
خانم مهتاب نبوي پاراتكواندوكار وزن منهاي ۵۸ كيلوگرم كشورمان در كلاس K 41 موفق به كسب مدال طلاي جهان شد.
امتياز رقابت هاي جهاني پاراتكواندو ۱۰جي است و به نفر اول ۱۰۰ امتياز، نفر دوم ۶۰ امتياز و نفرات سوم ۳۶ امتياز در راستاي كسب سهميه پارالمپيك ۲۰۲۰ توكيو تعلق مي گيرد.
   تاریخ: ۱۴:۱۶ - ۱۷/۱۱/۱۳۹۷   بازدید: ۶۹۰