یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

راه اندازي خانه جامعه و صنعت در دانشگاه شيراز

معاون پژوهشي دانشگاه شيراز در گفتگو با علم و فناوري:
راه اندازي خانه جامعه و صنعت در دانشگاه شيراز

سيد مجتبي زبرجد، معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه شيراز گفت: دانشگاه شيراز در راستاي تعامل صنعت، جامعه و دانشگاه اقدام به راه اندازي مكاني با عنوان خانه جامعه و صنعت كرده است كه به نمايندگي سازمان هاي ملي و استاني تخصيص داده شده اند.

به گزارش خبرگزاري علم و فناوري از فارس؛ دانشگاه شيراز به عنوان يكي از دانشگاه هاي مادر، جز دانشگاه هاي برتر كشور با طراز بالاي كشوري و منطقه اي و حتي جهاني مي باشد كه سعي در حركت به سوي نسل جديد دانشگاه مي باشد.

سيد مجتبي زبرجد، معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه شيراز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري علم و فناوري در شيراز گفت: دانشگاه شيراز در راستاي تعامل صنعت، جامعه و دانشگاه اقدام به راه اندازي مكاني با عنوان خانه جامعه و صنعت كرده است كه به نمايندگي سازمان هاي ملي و استاني تخصيص داده شده اند.

وي درخصوص علت راه اندازي اين مركز خاطرنشان كرد: ايجاد ارتباط مستمر و موثر با صنايع گوناگون، ايجاد تعامل و هم افزايي بيشتر و توسعه و مشاركت در رفع مشكلات استاني و ملي كه از سياست هاي اصلي دانشگاه شيراز بوده است، از جمله علل راه اندازي اين مركز مي باشد.

معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه شيراز با اشاره به جايگاه دانشگاه شيراز بيان كرد: دانشگاه شيراز از دانشگاه هاي برتر و مطرح كشور مي باشد كه علاوه بر موقعيت جغرافيايي ويژه با عنوان سومين حرم اهل بيت و شهرت آن به عنوان پايتخت فرهنگي ايران اسلامي، توانسته در راستاي پژوهش تقاضا محور ورود موفقي داشته باشد.

وي با بيان اينكه از دانشگاه شيراز انتظار مي رود كه در لبه علم حركت نمايد، اضافه كرد: اگر پژوهش ها در دانشگاه مطابق با نيازهاي جامعه نباشد، كارآيي خود را از دست خواهد داد.

سيد مجتبي زبرجد با اشاره به اينكه پژوهش در هر سطحي از جمله دانشگاه نياز به حمايت دارد، عنوان كرد: با اعمال سيستم تشويقي براي مقالات توانسته ايم كه در سال 97 سبت به سال 96 رشدي 200 درصدي داشته و نشان دهد كه در عرصه تحقيق و پژوهش با وجود تمامي تحريم ها، دانشگاه شيراز پيشتاز است.

وي با بيان اينكه از فارغ التحصيلان دانشگاه شيراز به عنوان دستيار پزوهشي در دانشگاه استفاده مي شوند، افزود: پژوهش هاي اعضاي هيئت علمي دانشگاه را به صورت جهت دار متناسب با تقاضاهاي موجود حمايت مي كنيم كه سبب مي شود پس از چند سال يك فرد در حوزه كاري خود صاحب نظر شود.
   تاریخ: ۲۱:۱۴ - ۲۵/۱۱/۱۳۹۷   بازدید: ۲۱