یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸

برگزاري دومين دوره رويداد شتابدهي كسب و كارهاي خلاق شهري

دومين دوره رويداد شتابدهي كسب و كارهاي خلاق شهري توسط انجمن علمي مديريت و انجمن علمي شهرسازي دردانشكده هنر و معماري دانشگاه شيراز برگزار شد.
اين رويداد با همكاري مركز نوآوري و كارآفريني دانشگاه شيراز، بنياد نخبگان فارس، شتابدهنده كوانتوم، اتحاديه انجمن هاي علمي معماري و شهرسازي سراسر كشور، شركت عمران شهر جديد صدرا و شهرداري شيراز ترتيب يافت.
فرهاد نيك نژاد دبير انجمن علمي بخش شهرسازي گفت: اين رويداد در اولين روز خود با پذيرش شركت كنندگان كار خود را آغاز كرد و در ادامه بعد از مراسم افتتاحيه روند رويداد توسط تسهيل گر شرح داده شد.
در مرحله بعد شركت كنندگان هر كدام به مدت يك دقيقه به ارائه ايده هاي خود پرداختند. بعد از جمع آوري ايده ها شركت كنندگان به ايده ها راي دادند و بعد از اعلام ايدهاي برگزيده افراد شروع به تيم سازي كردند.
در روز دوم اين رويداد شركت كنندگان فعاليت خود را در قالب تيم آغاز كردند و پس از آن تيم ها در كارگاه بوم كسب وكار نحوه ي تكميل بوم كسب و كار خود را فرا گرفتند. در ادامه تيم ها به سراغ بوم هاي كسب و كار و تكميل آن رفتند و سپس در گام بعدي شركت كنندگان در كارگاه هاي اعتبارسنجي،حداقل محصول پذيرفتي و تجربه كاربري براي استارتاپ نحوه ارزيابي ايده هاي خود و چگونگي ارائه يك نمونه كوچك از محصول نهايي خود را را آموختند.
در ادامه اين رويداد تيم ها با كمك مربيان به پردازش ايده هاي خود پرداختند.
در آخرين روز از اين رويداد تيم ها پس از شروع فعاليت هاي خود در كارگاه، نحوه ارائه چگونگي ايده هاي نهايي شده خود را آموختند و بعد از آماده شدن نسبي ارائه ها در بخش ارائه آزمايشي، مربيان با رفع نقايص به ارزيابي ارائه تيم ها پرداختند .
همچنين در مراسم اختتاميه مهم ترين بخش اين رويداد ،يعني ارائه تيم ها و ارزيابي توسط داوران صورت گرفت.
در مراسم اختتاميه خانم دكتر محبوبه البرزي ،رئيس مركز حمايت از فعاليت هاي علمي دانشجويان دانشگاه شيراز ، دكتر حبيب شريف، رئيس بنياد نخبگان استان فارس و دكتر محمدمهدي عارفي ،رئيس مركز كارآفريني دانشگاه شيراز سخنراني كردند و در نهايت نيز از سه تيم برگزيده، داوران و مربيان و همچنين تيم اجرايي رويداد تقدير به عمل آمد.

تاریخ: ۱۵:۴۶ - ۲۱/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۲۷۱