پنج شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸

اهداي جايزه علمي فرهنگستان علوم پزشكي به پروفسور عبدالكريم عباس پور

پروفسور عبدالكريم عباس پور ، استاد بخش شيمي دانشگاه شيراز موفق شد جايزه علمي فرهنگستان علوم پزشكي جمهوري اسلامي ايران را كسب كند.
اين جشنواره علمي فرهنگستان ، با حضور جمعي از مسئولان و اعضاي پيوسته و وابسته و افتخاري فرهنگستان در تالار غدير فرهنگستان برگزار واز برترين ها تقدير شد.
پروفسور عبدالكريم عباس پور ، رتبه سوم علوم پايه پزشكي را در بخش مقالات برتر به خود اختصاص داد.
معاون علمي فرهنگستان علوم پزشكي گفت: اين مراسم با تاكيد بر معرفي دستاوردهاي حوزه سلامت برگزار شده است.
دكتر محمد علي محققي اظهار داشت: افراد و مجموعه هايي كه فعاليت علمي برجسته و اقدامات چشمگير داشتند به عنوان برترين هاي اين مجموعه در سال جاري، انتخاب و معرفي شدند .
استاد برجسته شيمي تجزيه كشور توسط انجمن شيمي ايران، اجراي چندين طرح علمي و كاربردي ، پژوهشگر برجسته بخش شيمي دانشگاه شيراز ، استاد راهنما و مشاور بيش از 150 پايان نامه دوره دكتري و كارشناسي ارشد وچاپ حدود يكصد مقاله شده در مجلات معتبر بين المللي ؛ در كارنامه علمي پروفسور عبدالكريم عباس پور به چشم مي خورد.

تاریخ: ۱۶:۳۵ - ۲۲/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۲۲۲