سه شنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۸

انتخاب استاد دانشگاه شيراز به عنوان شيميدان برجسته كشور

دكتر سيد مسعود نبوي زاده ، استاد بخش شيمي دانشگاه شيراز از سوي انجمن شيمي ايران به عنوان استاد برجسته ي شيمي معدني كشور در سال 1397 انتخاب شد.
در بيستمين سمينار شيمي معدني انجمن شيمي ايران كه به ميزباني دانشگاه سيستان و بلوچستان ، لوح تقدير دكتر نبوي زاده به وي اهدا شد.
در لوح تقدير دكتر نبوي زاده آمده است: عنوان استاد برجسته شيمي معدني كشور در سال 1397 نامي است كه به پاس يك عمر تلاش بي وقفه تان در جهت ارتقاي اين دانش و تربيت دانش پژوهان شايسته در اين عرصه برزانده شماست.
دكتر نبوي زاده ، متولد سال 1350 ( شهرستان آباده) است و مقاطع تحصيلي كارشناسي ، كارشناسي ارشد و دكتري خود در دانشگاه شيراز گذارنده است.
دريافت 4 جايزه علمي بين المللي، چاپ و ارائه بيش از 150 مقاله در مجلات و همايش هاي معتبر، اجراي 10 طرح پژوهشي ملي ، استاد راهنماي بيش از 30 پايان نامه كارشناسي ارشد و دكتري و همكاري با 10 مجله معتبر ملي بين المللي در كارنامه علمي دكتر نبوي زاده مشاهده مي شود.

تاریخ: ۱۶:۵۶ - ۲۲/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۶۸۰