یکشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۸

تقدير از برترين هاي جشنواره چرتكه

آيين تقدير از برترين هاي نمايشگاه و فروشگاه محصولات و توليدات دانشجويي '' چرتكه'' در تالار دكتر مصطفوي برگزار شد.
دكتر جواد تشخوريان ، مدير حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه شيراز در اين آيين اظهار داشت : اجراي چنين برنامه هايي در حقيقت حركت به سوي دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم است.
وي ، توانمندسازي ،مهارت افزايي ، خلاقيت ، نوآوري ، كارآفريني و ايجاد روحيه نشاط و شادابي در فضاي دانشجويي، را از اهداف اجراي جشنواره چرتكه برشمرد.
دكتر سيدمجتبي واعظي، معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه شيراز هم استقبال دانشجويان از اين بازاچه را بسيار مناسب توصيف كرد و گفت : بر اساس ارزيابي هاي صورت گرفته توسط وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري ، دانشگاه شيراز در مقايسه با ساير دانشگاه ها ، مقام برتر اجراي بازارچه هاي دانشجويي را كسب كرده است.
وي افزود : صندوق رفاه دانشجويان از طرح هاي دانشجويي كه منجر به توليد محصول شوند تا سقف يكصد ميليون تومان حمايت مي كند.
خانم دكتر محبوبه البرزي ، مدير اجتماعي دانشگاه شيراز هم در اين مراسم به فضاي همدلي و صميميت دانشجويان شركت كننده در بازارچه دانشجويي چرتكه اشاره كرد و گفت :همه ي گروه هاي دانشجويي در اين برنامه حضور داشتند و برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته تا اين بازارچه در ساير نقاط شهر شيراز داير شود.
در انتهاي اين مراسم با اهداي لوح و هدايا از عوامل اجرايي و غرفه هاي برترين تقدير شد.
عكس يادگاري دانشجويان و مسئولان دانشگاه پايان بخش مراسم بود.

تاریخ: ۱۷:۱۷ - ۲۲/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۳۱۰