یکشنبه ۳۰ تیر ۱۳۹۸

برنامه عملياتي معاونت آموزشي دانشگاه شيراز

دكتر عليرضا افشاري فر ، قائم مقام رئيس و معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه شيراز از تدوين برنامه عملياتي اين معاونت خبر داد.
وي اظهار داشت: معاونت آموزشي دانشگاه شيراز با هدف افزايش ارتقا كيفيت آموزشي در دانشگاه اقدام به تدوين برنامه عملياتي جهت روشن سازي نقشه راه اين معاونت تا سال 1400 نموده است.
به گفته ي دكتر افشاري فر، اين برنامه با شعار '' همه با هم تلاش مجدانه به سوي احياي سرآمدي و بهبود كيفيت آموزشي دانشگاه '' و با در نظر گرفتن عناصر اصلي آموزش يعني نيروي انساني، محتوا و تجهيزات تدوين شده است.
برنامه مذكور با 6 راهبرد كلي و 34طرح حاصل بيش از 20 جلسه شوراي مديران حوزه آموزش با همراهي مديريت نظارت و ارزيابي و تضمين كيفيت و معاونت آموزشي دانشگاه است.
راهبردهاي ارتقا كيفيت آموزش در دانشگاه شيراز شامل : ارزيابي و مميزي كيفيت آموزشي دانشگاه ، تحول در نظام برنامه ريزي درسي دانشگاه و برنامه هاي درسي موجود ،توان افزايي اعضاي هيات علمي پرسابقه و جوان در دانش ياددهي - يادگيري ؛ جذب و نگهداشت دانشجويان ممتاز و نخبه ؛ جذب و تسهيل روند بكارگيري استعدادهاي برجسته به عنوان عضو هيات علمي ؛ وبهسازي ساختار تعاملات برون و درون دانشگاهي اعضاي هيات علمي به شيوه سازنده، انعطافپذير و كارامد مي باشد.

تاریخ: ۱۷:۲۶ - ۲۲/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۱۰۴۹