شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸

آغاز ساخت مهدكودك و پيش دبستاني دانشگاه شيراز

در مراسمي با حضور رئيس و جمعي از مسئولان دانشگاهي، كلنگ ساخت مهدكودك و پيش دبستاني دانشگاه شيراز به زمين زده شد.
اين واحد آموزشي در محل پرديس ارم دانشگاه شيراز و با زيربناي 3 هزار و پانصد مترمربع، در 2 طبقه ساخته مي شود و مهرماه 99 به بهره برداري مي رسد.
دكتر محمدحسين ستايش ، معاون اداري مالي و سرپرست معاونت برنامه ريزي و توسعه دانشگاه شيراز در اين آيين اظهار داشت : مهدكودك و پيش دبستاني دانشگاه شيراز، پيش از اين در مجتمع فرهنگي رفاهي قرار داشت و با توجه به قديمي بودن ساختمان مذكور و طرح هاي توسعه اي ؛ ساختمان جديد مهدكودك و پيش دبستاني در پرديس ارم بنا مي شود.
وي ، سال آينده را ، سال شكوفايي و درخشش دانشگاه شيراز در اجراي طرح هاي عمراني توصيف و خاطر نشان كرد : ورودي سوم پرديس ارم ، دو نيروگاه برق خورشيدي ، ساخت خوابگاه امامت ، توسعه مهمانسرا و احداث سردر ورودي دانشگاه ، از جمله طرح هاي عمراني دانشگاه شيراز در سال 1398 مي باشد.
دكتر ستايش با اشاره به وضعيت بودجه گفت : ضروري است كه تلاش همه جانبه صورت گيرد تا وابستگي دانشگاه به بودجه هاي دولتي كاهش يابد و درآمد پايدار براي دانشگاه شيراز ايجاد شود.
دكتر حميد نادگران ، رئيس دانشگاه شيراز هم در مراسم ساخت مهدكودك و پيش دبستاني دانشگاه ، اجراي اين پروژه را از طرح هاي مهم و ضروري دانشگاه شيراز برشمرد و از حوزه معاونت توسعه و برنامه ريزي دانشگاه براي اقدامات و پيگيري هاي انجام شده قدرداني كرد.
شايان توجه است پيش دبستاني دانشگاه شيراز در بيش از سه دهه فعاليت آموزشي - تربيتي خود با برخورداري از مجرب ترين مربيان همواره تلاش داشته است تا محيطي مصفا و امن فراهم نمايد كه شماري از فرزندان اين سرزمين مجال يابند تا به نخستين تجربه هاي شكوهند خويش از آموختن و انديشيدن رنگي ماندگار زنند.
اين واحد در سال 1364 به ضرورت و جهت خدمت رساني به خانواده هاي كاركنان و استادان دانشگاه شيراز تاسيس شد و و در حال حاضر داراي مجوز سازمان آموزش و پرورش استان فارس مي باشد.

تاریخ: ۱۷:۴۴ - ۲۷/۱۲/۱۳۹۷   بازدید: ۱۴۲۱