پنج شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۸

حضور دكتر غلامي ، وزير علوم در جمع مسئولان و دانشگاهيان فيروزآباد

وزير علوم در جمع مسئولان و دانشگاهيان فيروزآباد اعلام كرد؛
تصويب برنامه ريزي كلان براي ساماندهي آموزش عالي در آينده نزديك/ ضرورت تلاش بيش از پيش در جهت ارتقاي كيفيت آموزش عالي
وزير علوم، تحقيقات و فناوري در جمع مسئولان و دانشگاهيان فيروزآباد از تصويب برنامه ريزي كلان براي ساماندهي آموزش عالي در آينده نزديك خبر داد و بر ضرورت تلاش بيش از پيش همگان در جهت ارتقاي كيفيت آموزش عالي تاكيد كرد.
به گزارش اداره كل روابط عمومي وزارت علوم، دكتر منصور غلامي، به منظور بازديد از مركز آموزش عالي فيروزآباد، وارد اين شهرستان شد و در ابتدا از ساختمان در حال ساخت اين مركز بازديد كرد و از نزديك در جريان پيشرفت كار قرار گرفت.
وزير علوم، در جمع مسئولان و دانشگاهيان فيروزآباد با بيان اينكه آموزش عالي كشور در مرحله تغيير و تحول قرار دارد اظهار داشت:
در دوره نسبتا طولاني، واحدهاي متعدد آموزش عالي در كشور ايجاد شد و هم اكنون با كاهش داوطلبان اين مراكز و دانشگاه ها با چالش هاي متعددي روبه رو هستند.
وي، از برنامه ريزي كلان براي ساماندهي آموزش عالي خبر داد و گفت : اين طرح مراحل پاياني فرآيند اجرايي سازي را طي مي كند و تا 3ماه آينده مورد تصويب مراجع قانوني قرار مي گيرد و ابلاغ مي شود.
دكتر غلامي خاطر نشان كرد: در طرح آمايش و ساماندهي آموزش عالي، با نگاه راهبردي و استراتژيك، براي دانشگاه ها ماموريت هاي مشخص تعريف شده تا موثر واقع شوند.
وي ظهار داشت: آنچه مسلم است آن است كه همگان تلاش كنند كيفيت آموزش عالي بيش از پيش ارتقا يابد.
در ابتداي اين ديدار، دكتر مرداني رئيس مركز آموزش عالي فيروزآباد، كرمپور، نماينده مردم فيروزآباد، قير و كارزين و فراشبند در مجلس شوراي اسلامي، حجت الاسلام و المسلمين هاشمي زاده ، امام جمعه فيروزآباد و سيد كمال علوي ، فرماندار فيروزآباد، به بيان ديدگاه ها و مطالبي درخصوص مسائل آموزش عالي شهرستان فيروزآباد پرداختند.
در اين بازديد اعضاي هيات رئيسه دانشگاه شيراز، رئيس بنياد ملي نخبگان فارس و معاون استاندار فارس نيز حضور داشتند.

تاریخ: ۲۰:۵۹ - ۰۱/۰۲/۱۳۹۸   بازدید: ۱۸۳